Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Piękne, porządne mężatki - jak lubicie być podrywane?

Polecane posty

Gość tak a propos
WITH ksiazka ktora polecam jest kompendium wiedzy o relacjach damsko meskich i ulatwia zarowno doskonalenie siebie jak zdobycie pewnosci siebie i technik podrywu w 30 dni .Moim zdaniem warto sie z nia looserowi zapoznac bo ona naprawde pomaga wiele wlasnzch bledow w zachowaniu ktore nieraz na poczatku znajomosci skreslaja nas z listy potencjalnych partnerow. Sam przerobilem ta ksiazke i od tej pory jakos problemu nie mam z zsinteresowaniem ze stronz plci przeciwnej a wczesniej mialem dokladnie tak samo jak looser wiec looser do dziela poswiec tej ksiazce troche czasu a sam zdziwisz sie efektami

Gość tak a propos
wlasnych bledow poprawic

Ależ ja nie mówię, że ma nie czytać, niech czyta. Jak ktoś ma problemy w relacjach damsko-męskich, to jak najbardziej powinien szukać wiedzy co robi źle w różnych źródłach.

Ok, Woman możemy się pobawić. Napiszę Ci o tej sytuacji na mail : looooser1@o2.pl. Czytałem materiały polskich trenerów i na pewno sporo to daje, ale "każdą" kobietę to chyba ciężko uwieść. Sćiągnałem "Grę" i zacząłem właśnie czytać. Dzięki.

Gość aliiicjaaaa
uwodź ją pewnością siebie, aluzjami do seksu, dwuznacznymi komplementami, propozycjami... :) zacznie MYŚLEĆ o Tobie. ;) a potem o tym, co jej proponujesz.. ja bym poleciała na takiego faceta, który jest pewny siebie, wie czego chce, nie jest nachalny, czeka, robi aluzje.. ;d w końcu sama bym odwzajemniła aluzje i gotowe:)

Gość tak a propos
Zasady Gry sa napisane na zasadzie 30 dniowych kursow samoksztalcenia na kazdy dzien wyznaczone jest zadanie ktore nalezy jak najdokladniej wykonac o ile zadania te wydaja sie banalne np zagadaj na ulicy do 30 nieznajomzch niewazne o czym to pomagaja zdobzc pewnosc siebie i ulatwiaja przelamzwanie barier w nawiazywaniu nowzch kontaktow. Ksiazka pod tytulem Gra tego samego autora jest tez dobra jezeli chcesz sie jeszcze bardziej podszkolic tzzle ze tamta jest z kolei utrzymana w innej tonacji gdyz autor jest glownym bohaterem i opisuje swoje przygody po wciagnieciu sie w krag najlepszych podrywaczy w amerzce co zaowocowalo tym ze sam autor stal sie mistrzem podrzwu i jako ze jest pisarzem postanowil podzielic sie swoja wiedza

Gość tak a propos
looser mi chodzi raczej o druga czesc gry Nazywa sie "Zasady Gry" z nia o wiele latwiej jest do wszystkiego dojsc bo tam w przeciwienstwie do gry masz krok po kroku ulozony kurs dzieki ktoremu latwiej bedzie ci poznac i zaprosic kobiete na randke. W samym wstepie jest napisane ze celem tej ksiazki jest sprawienie bys w ciagu 30 dni dla rade umowic sie na randke. W ameryce pierwsze egzemplarze "Zasad Gry" byly sprzedawane na zasadzie satysfakcja gwarantoweana albo zwrot pieniedzy

Ok, dzięki, na razie czytam Grę, przeczytałem wstęp i to jest jakby o każdym prawiku z tego forum. ;) Myślę, że z Zasadami Gry zapoznam się później. Woman, piszę mail.

Gość eqwqdwdwq
Loooooser idź na studia które dadzą Ci pracę. Pewnie 5 tys rocznie uda się rodzicom wyjąć z sakiewki