Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zagubiona

walczyć czy odpuścić?

Polecane posty

Gość bardzo zagubiona

Nasz związek trwał 3 lata... Zrobiłam coś bardzo głupiego, powiedziałam coś co opacznie zrozumiał a go bardzo zraniło, odsunął się ode mnie, powiedział że musi wszystko przemyśleć... Próbowałam tłumaczyć, chciałam wszystko poskładać.. po dwóch tygodniach stwierdził, że to nie ma sensu i że lepiej jak się rozstaniemy. Ja nie umiem się z tym pogodzić i chcę walczyć bo za bardzo go kocham żeby dać mu po prostu odejść... On chyba nie widzi szansy, a do tego kręci się w okół niego inna laska i mu mąci w głowie... I nie wiem czy dalej walczyć czy odpuścić...

Gość Tosia909090
Jeśli Ci zależy, to próbuj, koniecznie. Spotkaj się z nim, porozmawiajcie jeszcze raz. :(

Gość bardzo zagubiona
widziałam się z nim, tłumaczyłam, prosiłam i nic... mamy się spotkać jeszcze raz jutro ale nie wiem czy to ma sens...

zagubiona a co takiego strasznego powiedzialas, by nie dac sobie szansy ? Jezeli by cie kochal wysluchalby twoich przeprosin, wyjasnien . Blad ,jesli popelnilas nauczy Cie czegos na przyszlosc . Skoro inna sie kreci tzn daje on jej na to przyzwolenie . Pewnie juz zdecydowal a to bylo tylko pretekstem, by zabrac sie z twego ogrodka .Przykro mi ale chyba jest pozamiatane .

Gość bardzo zagubiona
pewnie masz rację... ale przez głupią sytuację ma się wszystko rozpaść?

Gość bardzo zagubiona
tylko ta laska pojawiła się jakiś tydzień po tym całym zamieszaniu... nie wiem czemu on z nią "kręci", co przez to chce osiągnąć...

motywow moze byc kilka .On sam najlepiej wie, co chce osiagnac. Bylabym ostrozna w stwierdzeniu , ze jemu zalezy na Tobie .Nie wyglada na to. Ile mozna walic glowa w sciane i prosic o kolejna szanse, by tlumaczyc, wyjasniac, korzyc sie .A w nosie miej to.

Gość bardzo zagubiona
tylko przez te 3 lata nie dawał mi żadnych powodów do zazdrości, nigdy... zawsze to ja byłam tą najważniejszą, inne się nie liczyły. A teraz coś takiego robi...

Pomyśl, skoro on sobie odpuścił od tak, nie wierzy w Twoje słowo to chyba już jest dość wymowne. Musicie razem próbować ratować związek, jak on nie chce to tego nie zmienisz. Widocznie mu nie zależało.

Gość bardzo zagubiona
nie mogę pojąć czemu odpuścił.. .to był 3 lata pełne miłości, myśleliśmy o wspólnym życiu...

Gość musiałaś go bardzo zranić
porozmawiaj z nim poważnie i najszczerzej jak zdołasz - jak cię kocha to może zrozumie. Powodzenia!

Gość głupia jesteś
po co go zraniłaś? teraz masz za swoje, daj chłopakowi żyć

Gość walczcz
jeśli Ci zależy to walcz, nie masz nic do stracenia przecież:) powodzenia:)

Gość jesteś naiwna
ty się zamartwiasz a on pewnie tą drugą już obraca w łóżku, daj sobie spokój

Gość faceci to świniee
daj sobie spokój, on nie jest tego wart

Gość bardzo zagubiona
ehhh... nawet mama mi powtarza żebym odpuściła i się z nim nie spotykała, że trzeba mieć własną godność...

Gość zołzaaa123
i po co te sceny? tego kwiatu to pół świata;p

Gość bardzo zagubiona
Spotkanie się przesunęło, będę się z nim widziała dziś, o 16 moja chwila prawdy... Nie wiem czy próbować dalej czy się z honorem pożegnać?

Gość bardzo zagubiona
up up

daj mu troche czasu niech czuje ze ci zalezy ale nie mozesz sie bez konca plaszczyc

Gość bardzo zagubiona
czyli co jak kolejny raz będę się starała go przekonać że to wszystko da się naprawić to już będzie płaszczenie się?;/

Gość bardzo zagubiona
tak niestety... ale dziś daję sobie ostatnią szansę, jeżeli nic do niego nie trafi trudno odpuszczam...

Gość bardzo zagubiona
nie dziękuję co by nie zapeszyć:)