Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabellaaa3333

jakie menu dla gosci na roczek?

Polecane posty

Gość mirabellaaa3333

zapraszam tylko dziadków, co przygotowac? mam ochote zabłysnąć

Gość mirabellaaa3333
podsuncie jakies pomysły

A na która godzinę zaprosiłaś gości ? Planujesz zrobić przyjęcie na słodko czy też wytrawnie? Wtedy można podrzucić konkretne odpowiedzi :D

Gość Lena204
u mnie na roczku na ciepło były Flaki i później kurczak a poza tym sałatka jarzynowa i brokułowa, jajka faszerowane ( muchomorki) no i wiadomo wędlina itd. , a na słodko sernik, szarlotka, wafle, rogaliki no i oczywiście torcik impreza byla o 17

Gość caryca martyna
u nas roczek był z obiadem :) 2 dania , rosół obowiązkowo a na drugie ziemniaki, kluski slaskie + roladki z piersi kurczaka z pieczarkami, karkówka pieczona w całości i pokrojona na plastry oraz schabowe... prawie wszystkoe oprócz ziemniaków i rosołu przygotowałam sobie w sobote poznym wieczorem a w nd tylko odgrzałam :) po obiedzie tort + kawa i na stole pojawiły sie sałatka jarzynowa sałatka gyros pomidor, ogorek sledzie w pomidorach wedlina jajka z majonezem ciasto z 4 rodzaje owoce wino ja mialam duzo gosci bo mam dużą rodzine ok. 24 osob i to sami bracia siostry i dziadkowie :) wiec jedzenia musialo byc duzo ale to zależy na ile osob, od ktorej godziny itp itd :)

Gość caryca martyna
a zapomnialam, że jakies 4 h po obiedzie podalam jeszcze na cieplo faszerowane udka z kurczaka karkówka zmieloną z pieczarkami i papryką :) + surówka z pekinskiej i frytki do tego to była kolacja... teraz będą 2 urodziny dziecka i podaje tort, ciasto, i na cieplo łososia z sosem midowo-koperkowym :) + ziemniaczki w mundurkach i jakas surowka no i wedline, salatke jedną i owoce :)

Gość omlet z pieczarkami
a kaszka manna z bananami dla dziadziunia to co,nie łaska?