Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumuluska1

ZOSTAŁAM zabita..tekstem mojej znajomej..

Polecane posty

Gość rumuluska1

gadamy na temat sesji foto ktora ona sobie zrobiła,wg mnie starsznie sztuczna sesja duzo photshopa i sztuczne rzesy,wlosy i soczewki na fotkach,ale nie powiedziałam tego,bo by sie wsciekala,ona zawsze w swoich opowiesciach musi byc najpiekniejsza,a wszystkie inne laski sa brzydkie,wredne i grube OPOWIADAŁA COS TAKIEGO. Sluchajcie niesamowite,bratanek mojej kolezanki Kasi widzial moje zdjecia na fejbuku z sesji foto i wyobrazcie sobie i on sie we mnie zakochał(tutaj glupi jej smiech hihih ) i Kasia mi powiedziala ,ze chce mnie poznac no i byla z nim u mnie w pokoju,a mały do mnie,wyjdziesz za mnie podobasz mi sie,(głupie jej smich hihih),a gdzie masz łóżko,pokaz mi(tutaj sie głupi cieszyla jak idiotka) no sorry ale dla mnie to uwłaczajace i idiotyczne,smieje sie icieszy,ze 5 lat pyta ja gdzie jest lózko?Dla mnie to dziwne,albo dziecko zbyt rozwienie na swoj wiek,a ona dodam,ze jest bardzo goscinna w kroku i czesto zmienia facetow,obecnie jest z zonatym i dzieciaatym a co w tym do chwalenia?ze 5 lat chce sie z nia przespac? czyzby nawet 5 latki ja wyczuwały??

Gość rumuluska1
alez nie doszło do zadnego seksu no co Ty?ona tylko sie cieszyła i chwaliła tym,ze nawet 5 latek ma ochote na nia i leci na nia,dowartosciowywała sie rozumiesz?5 latkiem a w zwiazku jest ze starym dziadem

Gość kjsdjkfnsamfkas
autorko nie podnos tematu bo nudny 😴

Gość dobrze że
Ty widać nic lepsza jak się z taka zadajesz:o

Gość rumulska1
MUSZE SIE zadawac nie mam wyboru,bo ona jest z moim zonatym kuzynem co prawda on sie z ta zoba rozwodzi

Gość ixyyyyyyyyyyy
co za belkot :o przestan sie cieszyc i napisz to jeszcze raz