Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewel2608

trener fitness

Polecane posty

Gość ewel2608

Witam. Chciałabym iść na kurs instruktora, najpierw fitness, poźniej personalnego. Moje pytanie: czy któraś z Was robiła taki kurs? Czy bez AWF'u tak samo łatwo będzie znaleźć pracę? Jestem z południa Polski i interesuje mnie kurs gdzieś tu, bo wiem, że w Warszawie jest ich dużo ale zapewne i koszty większe. Prosze o każde informacje na ten temat :)

Gość marcin567
Dobre wspomnienia mam ze Rzeszowską Akademią Sportu. Szeroki wybór kursów, dobrze przygotowani wykładowcy i cenowo spoko. Warto sobie poczytać na www.akademiarzeszow.pl co dokładnie teraz robią za szkolenia. Na pewno są kursy nordic walking, jest wspinaczka i trener personalny.

Gość gość
Porozmawiaj z jakimś trenerem personalnym i dopytaj o wszystko co Cię interesuje, jeśli jestem z Warszawy to polecam www.trener-personalny.info skontaktuj się z panem Kacprem

Gość gość
Mi też się marzy taki kurs

Gość gość
Mój mąż robił taki kurs i jest zadowolony

Gość amber54
Żeby zrobić kurs trenera personalnego trzeba być w formie. Nie da się ukryć, że osoba z nadwagą nie bardzo nadaje się na trenera - nie wzbudzi zaufania. W tym zawodzie ciało jest wizytówką. Ja od dawna marzę o pracy jako trener, niestety póki co na marzeniach się kończy i przeglądaniu oferty totalfit-center.eu. Przede mną jeszcze dużo pracy nad sylwetką i silną wolą. Jak już osiągnę cel to chciałabym zapisać się na kurs w http://www.totalfit-center.eu/kurs-trener-personalny Słyszałam wiele dobrego o prowadzącym kursy i sposobie nauczania. Poza tym cena nie jest aż tak wysoka jak w niektórych akademiach.