Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muminka7854123

Nigdy nie miałam orgazmu

Polecane posty

Gość muminka7854123

Mam 35 lat, w swoim życiu miałam 5 partnerów i z żadnym z nich nie miałam podczas stosunku orgazmu, tylko podczas seksu oralnego. To niesprawiedliwe, bo moje koleżanki mają.

Gość wielkoludkaa
jak to nie,skoro piszesz,ze przez sex oralny tylko...to tez orgazm,najprawdziwszy.Polowa kobiet ma orgazm tylko przez sex oralny i nie jest to nienormalne,niczym sie on nie rozni.

Gość muminka7854123
Niby tak, ale faceci po długim stażu w związku robią się leniwi i ograniczają się wyłącznie do stosunku, może da się to jakoś wypracować?

Gość takowa ona
Mam 26 lat, od 8 lat uprawiam seks i też nigdy nie miałam orgazmu - ani podczas stosunku ani podczas seksu oralnego. Orgazmy miewam jedynie podczas masturbacji

Gość muminka7854123
Jeden z moich partnerów myślał, ze podczas seksu czuję dokładnie to co on, był bardzo zdziwiony, że tak nie jest. Kobieta jest źle zbudowana, powinna mieć łechtaczkę w pochwie, byłoby po problemie. Straciłam ochotę na seks.

Gość ciocia-dobra- rada
bo niektore kobiety musza sie tego po prostu nauczyc... Ja sie nauczylam :D

Gość muminka7854123
Ale jak ciociu? Chociaż ja na początku podczas oralnego też miałam problemy, na początku potrzebowałam ponad pół godziny, a teraz krócej.

Gość ciocia-dobra- rada
:) niewiem,.. To jakos tak samo przyszlo... U mnie jak sie wyzbylam kompleksow ze moj mezczyzna zobaczy ze cos mam nie tak tu czy tam, po prostu musialam sie wyluzowac... + oczywiscie zaufanie do partnera, otworzenie sie przed nim calkowite. Mi to zajelo 4 lata :) sprobujcie w pozycji klasycznej tak aby lechtaczka ocierala sie o jego wzgorek lonowy + praca miesni Kregla czy jak im tam... No i nie rozmyslajcie nad tym za duzo ;P a nie uda sie za pierwszym razem, to uda sie nastepnym :D