Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Moja chrzestna ( córka kuzyna ) ma 5 lutego urodziny bedzie mieć trzylata i nie mam pomysłu na prezent. Jakaś zabawka,ubranie,książki ?

Gość vghgjugg
bardzo mloda masz ta chrzestna!

Gość kurka bez pazurka
Chrześnica rozumiem:) To zależ y co dziecko lubi:) Książki zawsze się sprawdzają- dla takiej dziewczynki może być "Martynka". Ubrania bym sobie darowała- chyba, że coś dla dziecka a ubranie na dokładkę albo rzecz z ulubieńcem z kreskówki. Zabawki natomiast to jest temat rzeka- zależy co ma i jakie ma upodobania. Poza tym przemyśl też puzzle albo zabawki plastyczne

Gość kurka bez pazurka
niejedna dziewczynka ucieszyłaby się też z plecaka albo ciekawej torebki.

Gość kurka bez pazurka
no i zależy ile chcesz wydać. Są ciekawe gry dla takich dzieci- tylko rodzice musieliby z nią nad tym poślęczeć:)

Gość kurka bez pazurka
Sporo chcesz wydać- ale kuce pony są drogie:) Najłatwiej byłoby zapytać rodziców. Możesz jej za tą cenę kupić np. zestaw jakiś tych kucy, do tego szmatkę i coś edukacyjnego- grę albo ciekawą książkę. JEdnej rzeczy za taką sumę bym nie kupowała. A jak jesteś blisko z dzieckiem to może zrób mu frajdę- kup jakiś prezent a do tego zabierz do kina, na lody, basen... JA tak robię z moją chrześnicą- zamiast zasypywać ją prezentami organizuję jej fajnie czas

Gość kurka bez pazurka
może jakiegoś fajnego zwierza interaktywnego- np. od fur real friends- oni fajne mają

Gość kurka bez pazurka
hhh

Gość SZLAG MNIE STRZELA!!
Tylko wogule bue wiem co ona chcę . XXX laska, pisze się W OGÓLE - widzisz roznice?

moja troszke starsza tez wielka fanka kucykow pony, barbie i ksiezniczek ...aktualnie marzy o interaktywnym kucyku ktory uczy sie chodzic .... pewnie na urodzinki dostanie

Gość hmm mm
hahah Kara456789 wielka studentka a pisac nie potrafi. ma dziecko w wieku 20lat i jeszcze ma 500zl na prezent dla chrzesnicy. no nie moge-boki zrywac. historyjki niezle piszesz xD