Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka kłóciła się z chłopa

Koleżanka kłóciła się z chłopakiem a mój facet!!!!

Polecane posty

Byliśmy u faceta koleżanki w mieszkaniu. Oczywiście koleżanka nie była w porządku bo zaczęła ubliżać swojemu facetowi na jego matke, na jego ojca a on obok powiedział do niej by zamkneła ten głupi ryj. I co? matka mojej przyjaciółki podeszła i uderzyła go w twarz a ten chłopak wstał i oddał swojej przyszłej teściowej. Ja też zerwałam dzisiaj ze swoim chłopakiem. Powiedziałam mu że mu nie wpier.doliłeś, przecież on uderzył kobiete a on do mnie czemu ty jej nie wpier.doliłaś przecież ona uderzyła mężczyzne, w dodatku obie z matką prawie my się na niego rzuciły tylko że właściciel mieszkanie wziął swoją dziewczyne i jej matke i wyrzucił za drzwi. Te groziły mu policją a mój chłopak powiedział że on zezna na jego korzyść.

W pierwszej chwili jak matka mojej koleżanki uderzyła go w twarz chciało mi się śmiać ale w drugiej po prostu jak on jej oddał omiemiałam. Pierwsze moje wrażenie jak on śmiał. Chociaż one tez nie były bez winy bo pierwsze rzuciły się z łapami. Jedna z wyzwiskami wobec jego rodziców druga do rękoczynów.

Gość ko.ziol
To jest facet a nie jakas ciota co da się obijac

Ale fakt, facet powinien jakoś energicznie j zareagować zaraz na początku kiedy kolega uderzył swoją dziewczynę...bo potem to już było normalne mordbicie...

on nawet nie uderzył swojej dziewczyny a jej matke. Czego już wogóle nie rozumiem bo nie dość że kobieta to starsza. A mój chłopak nic.

Gość ko.ziol
Oko za oko

Gość ale jazda 222
wow

Gość ko.ziol
Dostała bo fikala

Gość co za patologiiiaaaaa
no ale jak ktoś kogoś uderzy to powinien liczyć się z tym, że też może dostać (kobieta i meżczyzna) Twoja koleżanka mogła zamknąć ryj i nie było by problemu

Gość ale jazda 222
wow

Gość też myśle że jeśli ktoś pierws
zy uderzy musi liczyć się z oddaniem. U arabów ucieli by jej za to rękę.

Gość ko.ziol
Ko.ziol

Gość rodzice to rzecz święta
prawie jak Bóg.

No wiesz, ale żeby od razu zrywać :o facet pewnie był tak samo zaskoczony jak Ty i dlatego nie zareagował :o Nie zawsze w takich sytuacjach człowiek robi to co powinien albo to co sobie potem myśli że powinien zrobić :o mi kiedyś facet w autobusie włożył rękę pod spódnicę :o :p nie spodziewałam sie oczywiście i zamiast nastrzelać mu po pysku i zwyzywać od najgorszych zrobiłam się czerwona jak burak, rozejrzałam wkoło czy nikt nie widział i wysiadłam na następnym przystanku :o a potem żałowałam bo na prawdę znając siebie gdyby takie pytanie padło w teście tzn co zrobie w takiej sytuacji na pewno obstawiałabym co innego :p

Gość Aldonattta 39
Obrażali MU MATKĘ, a On jeszcze dodatkowo dostał pierwszy w twarz, no nie co za starucha !!!! afuj chłopcze od takiej popieprzonej rodzinki!!!

Przeczytajcie to jeszcze raz. Czy tylko mnie coś się nie zgadza, czy chłopak tej koleżanki mieszka z jej rodzicami...?

One były u niego w domu. Ona zaczęła najeżdżać na jego rodziców że tacy niezaradni, że takie nieudaczniki, że jego ojciec zamiasta ulice i dorabia gdzieś na czarno a jego matka jest sprzedawczynią w warzywniaku. On jej powiedział zamknij ryj głupia idiotki, a jego matka która była na imprezie i 10 innych znajomych uderzyła go w twarz a on jej oddał.

Gość Aldonattta 39
Ale faktycznie jest niespójność. Na początku autorka pisze w mieszkaniu koleżanki ! więc jak ten kolega mógł wyrzucić koleżankę i jej matkę ???

One były w jego mieszkaniu bo to on je obie wziął za włosy i wyrzucił za drzwi. A potem zaprosił wszystkich na poczęstunek.

Napisałam byliśmy u faceta koleżanki w mieszkaniu. Faktycznie, może powinno brzemieć w mieszkaniu faceta mojej koleżanki.

Gość Aldonattta 39
"Byliśmy u faceta koleżanki w mieszkaniu." a potem piszesz - "one były u niego w domu" oj coś kręcisz, albo to PROWO.

Gość co za patologiiiaaaaa
eee gubisz się w zeznaniach. prowo

Gość jak to FSAsff
afsadsf

jak koleżankh matka taka porywcza to mogła się liczyć z konsekwencjami. I kobiety pamiętajcie. Niechcecie dostawać to pierwsze lap niepodnosić