Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka kłóciła się z chłopa

Koleżanka kłóciła się ze swoim chłopakiem a mój chłopak!!! Brak mi słów

Polecane posty

Byliśmy u faceta koleżanki w mieszkaniu. Oczywiście koleżanka nie była w porządku bo zaczęła ubliżać swojemu facetowi na jego matke, na jego ojca a on obok powiedział do niej by zamkneła ten głupi ryj. I co? matka mojej przyjaciółki podeszła i uderzyła go w twarz a ten chłopak wstał i oddał swojej przyszłej teściowej. Ja też zerwałam dzisiaj ze swoim chłopakiem. Powiedziałam mu że mu nie wpier.doliłeś, przecież on uderzył kobiete a on do mnie czemu ty jej nie wpier.doliłaś przecież ona uderzyła mężczyzne, w dodatku obie z matką prawie my się na niego rzuciły tylko że właściciel mieszkanie wziął swoją dziewczyne i jej matke i wyrzucił za drzwi. Te groziły mu policją a mój chłopak powiedział że on zezna na jego korzyść.

Gość melomena
UUu... kino akcji :)

Gość Ala ma jelito...
z tej mąki to chleba nie będzie... :classic_cool:

Żadne kino akcji. W pierwszej chwili jak matka mojej koleżanki uderzyła go w twarz chciało mi się śmiać ale w drugiej po prostu jak on jej oddał omiemiałam. Pierwsze moje wrażenie jak on śmiał. Chociaż one tez nie były bez winy bo pierwsze rzuciły się z łapami. Jedna z wyzwiskami wobec jego rodziców druga do rękoczynów.

Gość z drugiej strony one też nie s
ą zbyt mądre. No jak uderzyli się tylko po policzku to nic wielkiego. Może zszokuje wiele kobiet ale sama jestem kobietą i twierdze że jak kobieta pierwsza uderzy to w wypadku gdy mężczyzna jej odda sama jest sobie winna.

Raz, że to pewnie już nie jest przyszła teściowa. Dwa, wychowała, a raczej w ogóle nie wychowała sobie córeczki, bo zachowała się beznadziejnie. jak można ubliżać swoim przyszłym teściom. On miał 100% rację, że was stamtąd wywalił. I dobrze, że zerwałaś ze swoim chłopakiem, biedak nie będzie się męczył.

Gość kawał chama z tego kolesia
i tyle. Co innego kobieta co innego mężczyzna.

Nie chodzi o mnie a o moją koleżanke która ubliżała rodzicom swojego chłopaka. Ten jej powiedział by zamkneła ryj(co według mnie jest chamskie odniesienie do kobiety) a jego matka poszła i uderzyła go w twarz, on oddał kobiecie w dodatku starszej od siebie o 20 lat.

Gość 00000000000000111111111122222
Byliśmy u faceta koleżanki w mieszkaniu. Ale piszesz nieskładnie, nie idzie tego zrozumieć, wychodzi na to że twoja koleżanka zabrała ze sobą swoją matkę???

Gość no i o co ci chodzi dali sobie
po razie :)

Gość koleżanka kłociła się z chłopa
Jej matka była na imprezie bo to taka 42letnia rozrywkowa babeczka.

Gość FAJNA PROWOKACJA
czemu tylko w tych prowokacja obrywa rodzina kobiety i kobieta a nie mężczyzna i jego rodzina? :) którzy bardziej zasługują :)

A ty byś się nie wkurzyła gdyby ktoś zaczął kląć na twoich rodziców? Widać, że mamuśka rozrywkowa babeczka, skoro tak córkę wychowała, że obie siebie warte. Ciekawe co by jej mamuśka powiedziała, gdyby to on wygadywał takie bzdury. Bez przesady, pewnych rzeczy się po prostu nie robi. Nie pochwalam chłopaka, ale to, że jest facetem nie oznacza, że jest na przegranej pozycji.

Gość dobrze że
Go zostawiłas. Odetchnie w końcu od głupiej szmaty

Gość dobrze że
Bardzo dobrze że dał głupiej kurwie po ryju. Zrobił to w samoobronie. Baba może faceta zgnoic zmieszac z błotem a on nie ma prawa nic zrobić? Jesteście zalosne w chuj. Na tym polu też obowiązuje równouprawnienie