Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(((((((((((((((((((((((((((((

Za młoda :(

Polecane posty

Jestem na skraju załamania mam mniej niż 14 lat i jestem w drugim miesiącu ciąży !

nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko trzeba się wziąć w garść i ustalić jakiś plan

Ale ja nawet Gimnazjum nie skończyłam !

A czy to zmienia jakoś fakt, że jesteś w ciąży. Chyba nie. Czasu cofnąć się nie da już, więc trzeba myśleć o przyszłości.

To nic nie zmienia ale czuje jak by mi coś uciekało (CAŁE życie) ;(

Gość hbahahhahahahaa
up

Są w zasadzie 3 opcje do wyboru: 1) usunąć ciążę (chociaż będąc w 2-gim m-cu to nie wiem jak to by miało wyglądać) 2) zdecydować się na urodzenie i wychowanie dziecka 3) zdecydować się na urodzenie i oddanie dziecka Którąś z tych trzech opcji trzeba wybrać i potem myśleć co dalej.

Gość hbahahhahahahaa
znam 2 dziewczyny,które na egzamin gimnazjalny szły już jako matki:) Dały radę.Pewnie było im ciężko,ale mialy wsparcie rodziny.Teraz dziewczyny studiują i pracują,są po ślubie a dzieciaczki mają odchowane. Teraz musisz powiedzieć rodzicom i musicie jakoś to wszystko przemyśleć.

Gość Wysokaa
Tak jednak w tym wieku powinnaś wiedzieć ze każdy stosunek się może skończyć ciążą, Myślę, że o tym wiedziałaś więc teraz tylko można Ci pogratulować dzidzi .;) Skoro dorosłaś do współżycia to do dzidzi zapewne też więc no cóż dużo wytrwałości życzę. :)

Gość trzeba było nóg nie rozkładać
:o kurwa w wieku 14 lat już sie puszczać :o patologia

Rodzice wiedzą już? Cóż, trzeba było myśleć, teraz byś nie cierpiała. Póki co i tak będziesz musiała urodzić dziecko, a potem możesz albo je oddać, albo zdecydować się na wychowanie, ale o tym zadecydują rodzice (takie mamy w Polsce prawo).

a) odpada b) może c) odpada Przecież nie zabiję własnego dziecka. A ojciec jak na razie nic nie wie...

Gość jjdj
To nie trzeba było się gówniaro pie*rdolić a teraz płacz!!!! W tym wieku to się człowiek uczy żeby mieć dobre wyniki na teście gimnazjalnym i dostać się do dobrej szkoły a nie się wali!!!! Gdzie są Twoi rodzice/opiekunowie!!! Jednym zdaniem: PATOLOGIA DZIECI RODZĄ DZIECI!!!!

Gość migokotka1987
odpowiedz co na to rodzice i czy Ci pomogą? Stało się.. Nie chce Ci prawic morałów o wieku, za młoda, za wcześnie, że są zabezpieczenia.. teraz dużo, dużo zalezy od twoich rodziców ..

Gość trzeba było nóg nie rozkładać
no ja znam jedną ktora chodziła ze mną do szkoły. 14 lat miała jak dziecko urodziła, teraz ma 23 lata, 4 dzieci i każde z innym :o

To nie patologia, wydawało mi się że nic się nie stanie ale wiedziałam jakie są skutki.

Kochana, i tak będą decydować rodzice, bo jesteś nieletnia. Nawet papierów nie dostaniesz tylko rodzice będą musieli się zobowiązać do wychowania dziecka. Więc jak im nie będzie to pasowało to go oddadzą.

Nie wie ojciec, ani rodzice :(

Gość jjdj
Dziecko w wieku 14 uprawiające seks to jest patologia lub jak wolisz mała ku*rewka!! Co te dzieci mają w tych głowach w dzisiejszych czasach!!!! Ja w Twoim wieku jeszcze nawet o chłopaku nie myślałam bo ważniejsza była szkoła a Ty już się w tym wieku pier*dolisz to w wieku 12 lat pewnie już obciągałaś i chlałaś?

Jak możesz !

Gość kjsdjkfnsamfkas
Prowo a wy się nakręcacie 🖐️ juz to było 1000 razy 😴 a ta nawet nie potrafi rozkręcić tematu

Gość jhj
Jak mogę jak mogę normalnie!!!! Jak bym była Twoją matką lub ojcem poczekała bym aż urodzisz Ciebie bym wyje*bała z domu a dzieckiem się sama bym zaopiekowała. Ku*wa nawet mi się to w głowie nie mieści moja córka ma 10lat i jeszcze się lalkami bawi nawet sobie nie wyobrażam żeby a 4 lata miała zostać matką!!!! Ty się musisz wychowywać w patologi innej opcji niema.

Gość prowo--
jw

Gość wolałabym
By moja córka była nastoletnią matką, niż miałaby by wpaść w narkotyki, czy inne szambo typu sponsoring etc. Zgadzam się, dużo zależy od rodziców, od ich dojrzałości i odpowiedzialności. Są na świecie gorsze rzeczy niż ciąża nastolatki.. ciężka choroba, narkotyki..

Gość kakulka21
stało sie i cóż nic już nie poradzisz,powiedz rodzicom,nie pierwsza ty i nie ostatnia,mam nadzieję ze po pierwszym szoku rodzice cię wesprą i pomogą ,od tego są rodzicami ,sama mam 14 letnią córkę i gdyby tak się zdarzyło starałabym się jej pomóc ,wszystko zależy od rodziców,życzę ci dużo siły i odwagi