Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja jedna

PILNE!!!

Polecane posty

Gość taka ja jedna

Witam wszystkich. Jestem w dość trudnej sytuacji i szukam pracy. Mam 30 lat i jestem z województwa pomorskiego, wykształcenie średnie policealne(zawód opiekuna). Nie oczekuję, że mnie tu ktoś zatrudni, ale może podrzuci jakieś oferty. Mój mail qweasd890@interia.pl

Gość Julia Pitera
napisz do tuska w tym kraju praca tylko po znajomosci i dla swoich

Gość oj smerekas
dla opiekunów cała masa ofert na zachodzie europy

Gość taka ja jedna
tak to chyba wygląda normalnie jakaś porażka :(. jak coś załapię to zazwyczaj na umowę zlecenie i na kilka miesięcy a teraz to już totalnie nic nie ma :(. Pracować muszę ponieważ mam na utrzymaniu 2 dzieci.

Gość tobie pewnie żal samego
zawód opiekuna??? Hmm nie macie tam jakichś domów opieki, domów dziecka czy coś w tym rodzaju? Poza tym w gazetach pełno ogłoszeń że poszukują opiekunki/opiekuna do ludzi starszych. Więc nie wiem z czym masz problem?

Gość taka ja jedna
smerekas nie mam z kim dzieciaków zostawić także nie dla mnie te oferty a w PUP też tylko to mi proponują.

Gość taka ja jedna
to pewnie żal samego gdzie ty to widzisz????? podaj choć 2 linki

Gość taka ja jedna
a dom opieki jest 1 i wszyscy pracujący to znajomi dyrektora i ludzie mu poleceni przez znajomych itd.

Gość taka ja jedna
aha żeby nie było. Papiery poskładane mam, doświadczenie 5 lat w zawodzie. Chociaż teraz to już nawet w zawodzie nie szukam a nawet gdziekolwiek. W PUP kursów dokształcających nie ma, na staż za stara jestem itd. itp. Kochany nasz kraj nie ma co.

Gość taka ja jedna
no tak na normalne tematy nikt nie odpisuje:( zapomniałam,że to kaffe :P

Gość nie rozumiem czego oczekujesz
wpisz w internet swoją miejscowość czy okolice i poszukaj prywatnych domów opieki, kup miejscową gazete i zobacz ogłoszenia. Nie wiemy gdzie mieszkasz więc jak mamy ci pomóc? chcesz to podam ci ogłoszenia z Warszawy. Ale napiszesz, że dzieci nie zostawisz przecież. Więc czego oczekujesz? U nas w gazecie jest cała kolumna poszukuję opiekunki, jest dużo tych prywatnych domów opieki w Warszawie i okolicach, no ale to nie dla ciebie przecież. Tak czy inaczej sama musisz szukać wszystkimi możliwymi kanałami, a nie masz pretensję do nas, że nic ci nie znajdziemy :( Poza tym to zwykle jest albo z zamieszkaniem 24h/dobę, w osrodkach też, więc nie wiem jak ty dasz radę z dziecmi...

Gość nie rozumiem czego oczekujesz
sama zatrudniałam prywatnie taką opiekunkę dla rodziny, ale każdy szuka zwykle kogoś poleconego. Więc sprawdzałam w takich specjalnych biurach które miały swoje opiekunki sprawdzone. A i tam zdarzały się takie, ktore wolały sobie pić w czasie pracy, a osoba potrzebująca pomocy leżała głodna i nie ruszona w ogóle... Odkryłam to przez przypadek. W końcu znalazłam kogoś, kto mógł poswięcić swój czas i naprawdę zajać się starą, schorowaną osobą. Ale nikt nie zatrudni opiekunki na 8 godzin i na dokładkę na etat tak prywatnie