Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaaaaaaaaał

WIELKA BRYTANIA WYCHODZI Z UNII!!!

Polecane posty

Gość łaaaaaaaaał

Co wy na to? Cameron ma już dosyć najazdu darmozjadów - ciekawe czy tych co nie pracują a biorą benefity odeśle z powrotem do Polski?

Gość Biiedne Dziady
naucz sie czytac ze zrozumieniem, a pozniej pisz. Poki co to bedzie referendum...za dwa lata

Gość łaaaaaaaaał
zobaczymy - beneficiarze, będziecie spieprzać do Polski w podskokach

Gość bvctyunbgyu
podejrzewam, że w razie najpierw odbierze zasiłki a potem skorzysta z przepisu o deportacji, który mówi, że musisz opuścić kraj jeśli nie pracujesz, nie masz pieniędzy i nie możesz wskazać źródła utrzymania na najbliższe 3 miesiace

Gość bvctyunbgyu
przedwczoraj w wiadomościach mówili, że połowa imigrantów z Polski nie pracuje i jedzie na benefitach - nie dziwię się, że Angole wku..rwieni

w 2015 byc moze bedzie referendum o ile oczywiscie konserwatysci wygraja w parlamencie... czyli mozemy sobie tylko pogdybac .

a ja czytalam ze emigranci z polski placa w sumie wiecej podatkow niz pobieraja benefitow czyli gospodarka na nas nie traci tylko zyskuje. widocznie mamy inne zrodla z ktorych czerpiemy informacje :)

Gość Biiedne Dziady
a czemu od razu beneficiarze?? :D

Gość kaszaqa
Wy tam lepiej w Polandii sie modlcie aby imigranci nie wrocili bo was wysiudaja z pracy w mgnieniu oka :D I nie sadzcie ze bedzie inaczej. A po drugie nikt nikogo nie wyrzuci ale Polaczkom z PL skoncza sie mozliwosci dorabiania w UK na szmacie podczas polskich urlopow :D:D:D:D:D Hahahahaha!!!! Alez Polaczki to ciemna masa :D

Gość vjvjghvg
ależ mnie wkurwia to słowo polaczki, weźcie jakiś nowy pojazd wymyślcie bo to już się przejadło

Gość moim zdaniem too
..a ja na to jak na lato:) mnie po prawie 10l PRACY z Anglii nie wyrzuca, jestem rezydentem od dawna, a że zatrzymają napływ nowych..cóż;) na miejscy Polaków w kraju bałabym sie że emigranci wrócą i zaleją rynek pracy..

Gość kafeteryjna bajarka
Ciekawe skad masz takie wiadomosci? Cameron zapowiada, ze jesli wygra wybory to do konca 2017 przeprowadzi referendum w sprawie UE. To chyba nie to samo co wychodzenie z Unii?

Gość wicherek z londka
------.> Wy tam lepiej w Polandii sie modlcie aby imigranci nie wrocili bo was wysiudaja z pracy w mgnieniu oka - a jaka ty prace zamierzasz sobie znalezc w pl po zmywaku w uk? co, podkoloryzujesz sobie cv i napiszesz ze bylas managerka na zmywaku? buhahahahaah wiesniaro :D :D :D :D

a moze podkoloryzuje sobie cv i napisze ze byla menadzerka w banku a kto ja sprawdzi jak w tej polsce co dwudziesty moze po angielsku cos mowi :)

Gość cukierek27
sixa najlepiej będzie jak przywieziesz ze sobą 1 mln funtów . To rozwiaze wszystkie problemy :)

Gość zenio wraca do polszy
wezcie robcie se lepiej paszporty bo rezydentem to kazdy heniek z koziej wolki moze byc, te wasze rezydenturki to sa podciagniete pod prawo unijne i wylecicie tak samo jak beneficiarze i inne zenki

Gość wredniucha10
wszystkich nie - pozbędą się tylko tych którzy nie płacą podatków (nie pracują) a żyją z benefitów si-xa napisała: "ja czytalam ze emigranci z polski placa w sumie wiecej podatkow niz pobieraja benefitow czyli gospodarka na nas nie traci tylko zyskuje" dlatego zostawią tylko tych którzy realnie dokładają, a tych co tylko biorą odeślą do Polski

Gość sky79***
Kitana ale ty musisz miec 5 lat stalego pobytu

Gość puknijcie sie w leb.....
z Unii nie wyjda bo to za wiele by kosztowalo kraj :D ALe Cameron musi czyms mydlic oczy durniom bo wie, ze male szanse ma na nastepne wygrane wybory. Po drugie obietnica (!!) referendum to jeszcze nie wyjscie z Unii :D A po trzecie i najwazniejsze, dla nas mieszkajacych w UK to nie ma znaczenia bo nikt nas nie wyrzuci :D Ale fakt, ze zamknie to droge wjazdu dla nastepnych chetnych i tyle :D Mnie to ogolnie zwisa i powiewa.

Gość fsssssssssss
""Ale fakt, ze zamknie to droge wjazdu dla nastepnych chetnych i tyle "" już mógłby zamknąć - przyjeżdża to gówno i robi za pół stawki - już nigdzie roboty znaleźć nie można!!!

Gość Obym zdążyła wyjechać
Hehehe.

Gość gość
Jesli referendum odbędzie sie w czerwcu 2016 to ile będzie czasu na wyjazd przed zamknięciem granic?