Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa28

Boje sie ze to ciaza.

Polecane posty

Gość malinowa28

Od wrzesnia nie mam okresu kochalam sie z facetem bez zabezpieczenia w sylwestra a dzis dostalam plamienia czy jest ryzyko ze moglam zajsc w ciaze? Co oznacza to plamienie?

Gość milenka86
mozliwe .....

moglas zajsc w ciaze - czemu po tak dlugim czasie bez okresu nie poszlas do gin ? plamienie niestety ale moze oznaczas poronienie - ale nie musi

Gość No nie wiem, nie wiem
Od wrzesnia?! i Ty do lekarza nie poszlaś? Nie wiem czy wiesz... ale takie rzeczy mogą być poważne ;) Ja nie miałam okresu 2 miesiace, plamienia itp. i okazało się że mam zaburzenia hormonalne i się lecze ;) A Ty od wrzesnia wzlekasz? Możesz byc w ciązy jesli doszlo do wytrysku, ale nie musisz ;) Zrob test to bedziesz wiedziec i biegiem do ginekologa bym razila :)

Gość glupie dziewuchy tu som:D
od wrzesnia którego roku?:P moze juz po menopauzie u ciebie?:D jesli od wrzesnia nie masz okresu to moze jestes w ciazy od sierpnia? a chlopaka z sylwestra chcesz w dziecko wrobic - wmowisz mu,że wczesniaka w maju urodzisz?:D ogarnij sie dziecko i jesli 28 to twoj wiek to sory, ale głupia jestes jak but, albo pochodzisz z zapadłej wsi i nie wiesz skad sie dzieci biora albo z patologicznej, opoznionej umyslowo rodziny... prowo, bo nie wierze w takie cudaki:D

Gość zxzi
No mnie tam nic już nie zdziwi. Wczoraj któraś z piszących stwierdziła że nie robiła nic z brakiem okresu przez pół roku bo to ponoć norma do pół roku. :O

ja juz na tym forum się takich rzeczy naczytalam, ze nie wiedzialam co mam począć z sobą i wstyd mi za młodzież i nie tylko, bo sie okazuje ze dorosłe kobiety czasami nie świeca inteligencją :( Taaa pół roku norma :D ciekawe, ciekawe ;)

Gość .;.;.;;;;.;.;.;
u mnie brak miesiączki był calkowicie naturalny , taka moja uroda, bo zaburzeń hormonalnych brak, nie było rok i ok, pół roku tez ok , tylko ostatnio też nie miałam 6 mieś , mój lekarz się wkurzył i wysłał na usg.... okazało się że jestem w ciąży 22t( ruchów płodu brak, objawów tym bardziej), dodam że przez moje braki byłam bezpłodna , ciąza była z tylu dodatkowo zakryta torbielą... tak że zdarzają się takie anomalia i niekoniecznie wynikają z zaburzeń hormonalnych

Gość zxzi
Tak jak widać się zdarzają takie przypadki. Ale to moze stwierdzić tylko lekarz a nie kobieta sama od siebie. To są dwie różne sprawy po prostu. Nie można samodzielnie zakładać że takie coś to norma.

Dokładnie, jak lekarz tak powie na podstawie badan i wyników to jest inna sprawa ;) Ale nie że kobieta nie ma okresu kilka miesiecy i stwierdzi to jest norma bo na forum może przeczytała albo coś ;)

Gość czarnowlosa
Masz jakieś zaburzenia hormonalne, to pewne, ale musisz pamiętać że owulacja występuje przed miesiączką a nie po...ciaza jest więc możliwa. Staraj się mimo wszystko wyznaczać sobie dni płodne np mikroskopem owulacyjnym

Gość Majka2489
czarnowlosa,bzdura...moja siostra kochala sie z meezem dzien po miesiaczce i zaszla w ciaze.