Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona555666577

Problem z facetem pomocy :(

Polecane posty

Co o tym myslec dzisiaj mi facet napisal że myśli o swojej bylej z która był 8 miesiacy ona go zdradzała i oszukiwała. Mi napisal ze mu zalezy na mnie ale brakuje mu tego najwazniejszego czyli miłosi jestesmy ze soba przeszło miesiac i mi powiedział ze potrzebuje czasu zeby sie z niej wyleczyc chce sie ze mna spotykac i miec we mnie wsparcie tak jak do tej pory ale nie chce miec nikogo ale tez mnie nie chce tracic. i jak tu zrozumiec faceta wszystko bylo ok chcial poznac moja rodzine i poznał a ja poznalam jego l wiec myslalam ze trakuje mnie powaznie on twierdzi ze tak jest ale juz sama nie wiem co o tym myślec i jak mam sie zachowywac teraz w stosunku do niego ? Dac mu tego czasu czy co??

Gość alllaala
a ile on ma lat?

ja 22lata a on 26lat

Gość komediaaaaa
daj sobie z nim spokój.. chcesz być tą 2?? Albo bać się że jak ona będzie chciła to do niej wróci??

no wiec już nastolatkami nie jesteście, no ale ja bym nie była z takim tym bardziej że jesteś jeszcze młoda a on mowi Cie na początku wiec się na pewno nie zakochałaś

Gość ona 44443366654
sama nie wiem co robic zalezy mi na nim a z drugiej strony sie boje ze bede cierpiec mam mieszane uczucia

Gość alllaala
no wlasnie nastolatkami nie jestescie wiec wiesz skoro powiedzial ze mu zalezy ale nie ma narazie milosci to co to za zwiazek bez chemii .. tez kiedys mialam chlopaka i rzucilam go dla innnego ale rzucilam go bo tego ktorego poznalam (z reszta jestem z nim do dzis ) pokochalam od pierwszego wejzenia byla chemia , milosc ,mlodosc to bylo cos ,a nie tyle ze nam zalezalo . zastanaow sie i szukaj lepiej kogos innego ;)

Gość jbhkjbk,n
Hmmm a od ilu nie sa razem ? Ojj ludzie troche empatii ! Docen tez jego szczerosc, i zrozum , miesiac to nie jest taki dlugi czas, dobrze ze dowiedzialas sie teraz , a nie pozniej. Moze naprawde nie zapomnial o tamtej i jest mu ciezko... A Ty mu pomagasz by zapomniec, jednak nie chce pewnie sie szybko angazowac w nastepny zwiazek ... Moze stwierdzil, ze jednak za szybko to brnie, bo jeszcze sie nie ogarnal po jednym . Troche to zle zabrzmi, ale moze Ci tez traktowac jako plaster na rane , ktora mu zostala i stad ten pospiech .Przykro mi, ze musisz to czytac, ale sama tak mialam.No i czy tamta ma z nim jeszcze jakis kontak ? Porozmawiaj z nim jeszcze szczerze, dowiedz sie jak wygladaja ich relacje, wyczuj go . W tedy bedziesz wiedzial co robic, i czy traktuje Cie jak kobiete czy jak przyjaciolke, ktorej moze sie wyzalic na temat swojej bylej.

Mam bardzo brzydkie brązowe plamy, które pojawiły się na mojej twarzy jakies 2 lata temu i wyglądają okropnie. Stosowałam krem rozjaśniający przebarwienia firmy SVR, ale nie pomógł. Słyszałam o silnych pilingach u dermatologa, czy ktoś je stosował i może mi coś na ten temat napisać? Czy któraś z Was miała takie przebarwienia i udało jej się z nimi wygrać? Proszę o pomoc, bo strasznie szpecą te plam.i sąsiedzi nazywaja mnie trędowata :(

alllaala dobrze mowi ja z moim tez od razu miałam chemie ;) A u was to bez sensu jest daj sobie spokój to kobieta musi rządzić nie moz być tak ze ty jesteś a on się zastanowi czy Cie chce ;)

Gość ona 44443366654
od paru miesiacy nie sa razem tak wlasnie jak piszesz mowi mi ze przy mnie o niej zapomina i ze ja mu w tym pomagam