Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalna pustka

czuje pustke i nie wiem jak poprawic sobie nastroj

Polecane posty

Gość totalna pustka

to z powodu tego ze siedze w domu bez pracy juz 3 miesiace rzadko gdzie wychodze bo szkoda mi wydawac reszty oszczednosci szukam pracy ale bez powodzenia a teraz to juz mi sie nawet odechcialo szukac siedze w domu i albo ogladam tv albo patrze sie w okno i rozmyslam albo placze nie wiem co zrobic ze swoim zyciem czuje taka pustke dodatkowo nie mam znajomych ani chlopaka czuje sie stara (29lat) glupia i do niczego

dokladnie tak jakbym czytala o sobie. wszystko sie zgadza, tylko ja mam troche mniej lat.. nie mam pracy, nie mam nic, tylko neta.... tez nigdzie nie chodze bo jakos nie mam nawet za bardzo z kim... I czuję się tak samo jak Ty

Gość Dorianna
ja też tak mam ,skąd jesteście?

Gość totalna pustka
Poznań

Gość hrobotka
nie przesadzaj nie jestes stara nie jestes.... głowa do góry bedzie dobrze ja mialam podobnie ale to sie zmienilo po 3,5 miesiaca na bezrobociu poznalam fajnego chlopaka poderwal mnie sam..bedzie dobrze

Gość hrobotka
nie przesadzaj duzo ludzi traci prace..ja w kosciele poznalam chlopaka fajnego..zaczepil mnie po wyjsciu z kosciola

Gość gość
wiecie jednak mimo, że jest źle na pewno nie powinnyśmy się poddawać. Wiesz lepiej jednak z tego domu wyjść, po prostu na spacer, albo pobiegać, doda ci to energii i będziesz czuła się lepiej. Mi jeszcze pomogła wizyta w spa. Byłam w Vanilla Spa w strefie relaksu naprawdę świetne miejsce, żeby się oderwać od problemów.