Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blehhhh

Czy uda mi sie schdunac w ten sposob?

Polecane posty

Gość blehhhh

czy uda mi sie schudnac, jesli zaczne jesc 800 kcal dziennie? do tej pory jadlam 400, czasem wiecej, ale wtedy wymiotuje (choruje). czy jesli zwieksze ilosc kalorii, po to zeby ograniczyc nadprogramowe jedzenie,a co za tym idzie wymioty, to uda mi sie schudnac? jem tylko warzywa, owoce, nabial 0% i czasem piers z kurczaka, wiec dalej jadlabym tylko to, tyle, ze w wiekszej ilosci. chcialabym dalej chudnac, albo chociaz utrzymywac te wage.... aczkolwiek zalezaloby mi na zrzuceniu chociaz 3 - 5 kg,tylko nie wiem czy w ten sposob mi sie uda, czy to nie za duzo...

Gość mimimimimim
lecz sie na glowe, wiesz

Gość blehhhh
nie pytalam o to czy potrzebuje leczenia 🖐️

Gość blehhhh
98kg 156 cm. tak z 10 kg zeby zrzucić

Gość blehhhhh
47 kg, 172 cm. wiem, ze z mniejszej wagi chudnie sie wolniej, dlatego boje sie,ze j nie schudne na 800 kcl a wrecz przytyje...

Gość nie wydaje mi się
czytałam o tej dąbrowskiej, dieta beznadziejna, nie polecam !

Gość blehhhh
okresu i tak nie mam,co na dzien dzisiejszy nie jest dla mnie zadnym problemem, jestem mloda i nie mysle o dzieciach, nie planuje ich takze w przyszlosci. co do facetow - na brak powodzenia nie narzekam, prawda jest taka, ze ci 'z wyzszej polki' do mnie startuja, a tylko przecietni komentuja, ze za chuda. wiec te argumenty do mnie nie przemawiaja. zreszta czy musicie komentowac wsystkich i wszystko, nie mozecie nigdy po prostu rozwiac watpliwosci, ew doradzic?

Gość mrs doktor
aha to cieszy cie to ze okresu nie masz? a no to swietnie, nie myslisz nic o przyszlosci, a za pare lat bedziesz zalowac tego co robila, zapamietaj sobie moje slowa bo kiedys wspomnisz je z gorycza. a na dzien dzisiejszy gratuluje malego rozumku, albo jego braku. odchudzaj sie dalej, a jak wyladujesz w szpitalu to twoja matka bedzie bic sie w piersi ze to jej wina.

Gość blehhhh
nie mam malego rozumku, wrecz przeciwnie. nie interesuje mnie zbytnio to co sie ze mna dzieje, bedzie dzialo, jest mi to juz zupelne obojetne, a o matke sie nie martw, wine bedzie widziala tylko u mnie ( i prawidlowo). nie jestem jakas dziewczynka co chce zostac anorektyczka,chorowalam kiedys i teraz pod wplywem wielu wydarzen wszystko powrocilo dlatego daruj sobie umoralnianie, bo szkoda twojego czasu