Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimiret

eurobank-anulowanie przelewu-oszustwo sklepu

Polecane posty

Gość mimiret

Witam mam pytanie do osób posiadających konto w eurobanku. Sklep internetowy miał zrobić zwrot na moje konto. Data przelewu 18.01. Data realizacji 19.01. Status przyjęty do realizacji. Otrzymałem Jakiegoś print screna z tego zlecenia. Pieniądze na moje konto nie wpłynęły do dnia dzisiejszego. Czy właściciel konta w eurobanku mógł anulować ten przelew?

Po co nas pytasz? Wyjaśnij to ze sklepem. Sklep może ci przysłać co najwyżej elektroniczne potwierdzenie z banku, a nie print screen. prawidłowe potwierdzenie jest w pliku pdf z elektronicznym podpisem, ale nie wszystkie banki takie wystawiają.

Gość Monikque43
Tylko pamiętaj że 18.01 to piątek , realizacja sobota czyli praktycznie dopiero w poniedziałek rano bank rozpoczął realizację. W eurobanku niestety możliwe jest że pieniądze bedziesz miał dzisiaj wieczorem lub jutro. Oni mają tendencję do przetrzymywania pieniędzy !!!!

Gość mimiret
Was? z jakiej racji wypowiadasz się za wszystkich? Jak ktoś bedzie miał ochote to mi odpowie. Chyba normalne, że sklep, ktory mnie od miesiaca oszukuje i zwleka z oddaniem mi kasy, nie udzieli prawdziwych wyjaśnien. Co to w ogóle za idiotyczne "doradzanie".

Gość mimiret
Monikque43 dziękuję. Jednak nie jestem pewien, że to akurat bank się opóźnia. Dlatego chce potwierdzić swoje przypuszczenia, czy dyspozycja anulowania zleconego przelewu jest możliwa.