Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja a ja

Graco nautilus jakie opinie mamy

Polecane posty

Gość a ja a ja

j.w

Gość didit
JA akurat mam ten fotelik Nautilus i z mojej strony jak najbardziej pozytywna opinia na jego temat. Przede wszystkim w wyborze kierowałam się tym żeby był bezpieczny a Nautilus z pewnościa taki jest, pozytywnie przeszedł testy adac, ma wszelkie wymagane atesty itd. Po drugi to jeden z niewielu na naszym rynku fotelików tak uniwersalnych bo rośnie wraz z dzieckiem, a przy tym mi sie bardzo spodobał.

Gość m a r t y n a
fajny bo uniwersalny , kupujesz raz na dłużej więc zaoszczędzisz kasę

Gość gość
fotelik super, masywny, bezpieczny, dobrze przeszedł testy adac a co najważniejsze też dla mnie maluch lubi w nim podróżować więc znaczy- wygodny. A rośnie wraz z dzieckiem co dodatkowo przekonało nas do zakupu

Gość jkdsjdhsjhdb
Według mnie dobra jakośc i bezpieczeństwo. Nam się sprawdza jak najbardziej

Gość gość
Poszukajcie niedowiarki o nim filmy na YT, nawet testy są...mnie to wystarczyło by zaufać marce Nautilus Graco i kupic fotelik. Uniwersalny, wygodny i nie męczę się z zapinaniem bo to prostsze niz myślałam.

Gość gość
Rany.. ja mam wrażenie, ze od jakiegoś czasu tutaj to tylko reklama tego fotelika i reklama.. już przestańcie! Rozsądny rodzić po pierwsze nie kupi fotelika w tak dużym przedziale wagowym, a po drugie nie wsadzi malucha przodem do kierunku jazdy. Więc dajcie już spokój.

Gość gość
Fotelik jest bardzo niewygodny, nie ma właściwie odchylenia do spania, nie nadaje się na dłuższe podróże dla Małego dziecka, które lubi spać w samochodzie Głowa lata na wszystkie strony brak poduszki , która by trzymała głowę i w d***e te wszystkie testy , bo jak prowadzisz i głowa dziecka opada bezwładnie na wszystkie strony, to lepiej nie myśleć co by się stało podczas wypadku Nie kupiłabym więcej takiego fotelika.Testy zderzeniowe są robione jak manekin siedzi jak należy, a co z śpiącym dzieckiem.?Ponadto serce się mi kraje jak widzę latajacą główkę dwulatka. Dla takich maluchów to 9-18 kg, anie taki uniwersalny

Gość gość
Jeju, ale trafiłam. mam 2 nautilusy bo 2 dzieci i jestem mega z tych fotelików zadowolona

Gość gość
Koleżanki a powiedzcie mi prosze, szukam takiego uniwersalnego fotelika dla synka ale jest troszkę otyły i duzy jak na swój wiek, dlatego myslę o uniwersalnym to moze na dłużej starczy- nautilus bedzir ok? Bo o bezpieczeństwie czytałam i wszystko mi w nim by pasowała, do auta też odpowiedni

Gość gość
Nie wiem na ile jest otyły Twój synek , ale nautilus ma dość szerokie siedzisko, wydaje mi się że nie powinno być kłopotu ( fotelik uniwersalny, musi być obszerniejszy) - ale na wszelki wypadek podjedź gdzieś do sklepu i przymierz syna do fotela

Gość gość
Odnośnie wielkości Nautilusa moge się wypowiedzieć - wiozłam ostatnio w naszym Nautilusie koleżankę syna ze szkoły ( ja mam 2 takie foteliki ) - mój synek jest wysoki ale szczupły, ma 129cm teraz i w Nautilusie jeździ Jego koleżanka jest wyższa i dużo tęższa , musiałam jej jedynie podnieść oparcie ( bo ja wożę moją 5 latke w nim) ale zmieściła sie bez problemu , pytałam czy ma wygodnie to mówiła że bardzo To jest uniwersalny fotelik pod kątem wagi i wilkosci , tu naprawde sie sprawdza

Gość gość
W upały nie najlepiej się sprawuje. Zmieniłam inny dla komfortu dziecka i jestem zadowolona

Gość gość
a co sie nie sprawdza latem? bo bardzo mnie interesuje ten fotelik , szukam własnie uniwersalnego a jego cena jest dużo niższa od innych marek co mają też takie wysokie testy w adac jak nautilus