Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałem pecha- zmarnowałem 2m

Spaliśmy w jednym łóżku i nie było seksu

Polecane posty

Nie chciała uprawiać seksu, bo mówiła, że za wcześnie. Spotykamy się już 2 miesiące i mamy po 20 lat. Totalna beznadzieja i coraz bardziej jałowy związek. Nie wiem skąd biorą się takie beznadziejne i drętwe kobiety bez najmniejszej iskry i najmniejszego szaleństwa. Kończę ten nudny związek. Chciałem się tylko trochę wygadać.

Gość klsaju
związek nie polega tylko na seksie widocznie jesteś taki jak wszyscy beznadziejni chłopacy i zależy ci tylko na jednym :D

chodziło Ci tylko o seks?? dziewczyna nie jest puszczalska i tyle dobrze ze nie uprawiala z toba seksu jesteś samcem...

Związek też nie polega na tłumieniu swoich potrzeb i na spędzaniu czasu w nudny sposób- zwłaszcza na początku kiedy powinien mieć miejsce tzw. "boom" fascynacji, zauroczenia i pożądania :)

Powiem ci że gdyby mój facet kładł siew łóżku obok mnie i zamiast czułości pytał czy wyrażam zgodę na seks na bank po dziś dzień byłabym dziewicą :p

2 miesiące to wystarczająco dużo czasu. Ja mam swoje potrzeby i nie potrafię ich tłumić w nieskończoność. Ona też je ma, bo nawet sama mi o tym powiedziała, więc jej tłumienie swoich potrzęb na siłę, bo "nie wypada" czy coś tam jest po prostu dla mnie głupie i bez sensu. Kinga, ja jej się przecież wprost nie pytałem o seks. Zacząłem się zalecać a ona zachowała się jak jakaś bryła lodu.

Gość ftgyjko
JEŻELI PO 2 MIESIĄCACH, MÓWISZ O JAŁOWYM ZWIĄZKU,BO NIE MA SEKSU,TO TYLKO O SEKS CO CHODZI...ZMIEŃ NASTAWIENIE CHŁOPTASIU

ftgyjko, a co ty mozesz wiedzieć o co mi chodzi. Miałem dziewczyny, które szły ze mną do łóżka znacznie szybciej i stworzyłem z nimi związki. Mi się chce seksu i wcale nie będę udawać, że mi się nie chce, bo to ani nic złego ani żaden wstyd. Koleżeński związek nie wchodzi dla mnie w grę. Jasne, że ją zostawię. Przecież szkoda czasu na jakąś pomyloną, co boi się seksu. A wydawała się naprawdę spoko i normalna a tutaj taki nie wypał :(

zaloze sie ze gdyby o nie, ja sobie wypraszam. Sam potępiam takie postępowanie, więc proszę mi tutaj takich łatek nie przypinać. Poza tym nie wszyscy tacy są i nie myśl, że każdy tak robi, bo normalni też są w tym kraju :classic_cool:

Gość ftgyjko
MOŻE DZIEWCZYNA NIE CZUJE SIĘ JESZCZEVGOTOWA.NIE POMYŚLAŁEŚ O TYM? MÓJ CZEKAŁ ,JESTEM MU ZA TO BARDZO WDZIĘCZNA ,A SEKSIK-BAAAJKA,JĘŻELI CI NA NIEJ ZALEŻY,POMYŚL TROCHE O JEJ POTRZEBACH NIE TYLKO SWOICH,POZDRAWIAM

Gość prawictwo pospolite141
z seksu nie ma nic dobrego Hiv , HPV dzieci ..Porażka wolałbym spac w łozku z kobietą bez seksu

ze tacy mężczyźni się rodzą ;/ współczuje dziewczynie masz racje zostaw ją niech znajdzie sobie normalnego mężczyznę któremu nie tylko na tym zależy ja z moim narzeczonym jesem rok i z seksem czekamy dalej chociaż za półtora roku ślub

czarnakawa93, Ja pierdole :D Oczywiście cię za to nie potępiam, ale jest to twój rocznik w nicku to masz 20 lat rocznikowo, czyli pewnie nadal 19 skończone a już planujesz brać slub z facetem, z którym nawet jeszcze nie spałać chociaż jesteście ze sobą rok. A powiedz mi, dlaczego niby z nim jeszcze nie spałaś? Co takiego złego jest w seksie? No chyba, że jesteście religijni i stosujecie się do zasad, że seks dopiero po ślubie, ale jeśli tak nie jest to po cholerę tak to odkładać? ftgyjko, wcale nie trzeba czekać nie wiadomo ile, aby seks był bajeczny. Poza tym pisałem wyżej, że ona sama przyznała mi się, że ma duże potrzeby seksualne, więc naprawdę jak dla mnie to chore a wręcz sprzeczne z naturą, aby tak to dusić w sobie. Ja myślę o jej potrzebasz emocjonalnych: dawałem jej do zrozumienia, że mi na niej zależy; że pragnę z nią stworzyć coś poważnego, ale ona o moich potrzebach- ani trochę. Nie zamierzam ciągle "dawać" i nic w zamian nie dostawać, dlatego kończę tą nudną znajomość, bo później może być tylko gorzej a dwa to na tyle się nią rozczarowałem, że musiałbym się zmuszać do tego, aby z nią nadal być.

Tak chce za niego wyjść jest cudownym mężczyzną i kocham go bardzo a z seksem nie czekamy już po niecałym miesiącu się kochaliśmy ;) przecież teraz nikt nie czeka do ślubu ;D A twoja kobieta może nie była gotowa , ie chciała wyjść na puszczalska;) Tak seks jest czymś wspaniałym ;D

Najpierw piszesz, że czekacie a teraz co innego. Dobra wracam do nauki. I tak miałem tylko się trochę wygadać. Pozdrawiam was a z tamtą górą lodową zrywam.

Gość fdyhjjf
Ja własnie po dwóch miesiącach poszłam z facetem do łóżka :) A byłam dziewicą, może ona ma jakiś problem? Facet ją rzucił po tym jak przeleciał czy coś? Rozmawiałeś z nią dlaczego nie chce?