Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czekoladkowa91

Problemy z robieniem loda

Polecane posty

Do takich rzeczy nie powinno się nikogo zmuszać.Jeżeli jest tak jak piszesz,tzn,że rzeczywiście cię szanuje

Gość cukierek27
czekoladowa Ale jesteś sexi już z samych tylko opisów ,mam ochotę na ciebie . Jak zrobisz swojemu facetowi loda do końca i ci się spuści w buzi to poczujesz go inaczej -zobaczysz -zrozumiesz :) Zazdroszcze mu takiej drobnej kobietki . Pzdr

Gość iwonka17bi
jeśli jest naprawde tak jak piszesz to nie znaczy że cie szanuje tylko że jest sflustrowany twoją postawą

Gość iwonka17bi
nie jesteś już taka młoda a brak ci doświadczenia w podstawowych rzeczach. wiem jak myślą faceci i jaka jest moja rola i sprawia mi to przyjemność. A zobaczysz jego reakcje po dokończeniu loda to przyznasz mi racje

No dobrze ale to jest mój pierwszy facet, któremu tego loda robie. Nie jestem taka odważna jak Ty, na każdego przychodzi pora. Może uda mi się przełamać jutro bo serio ostatnio z seksem miałam doczynienia 3 tyg temu bo on oczywiście wyjechał! :/

Gość cukierek27
iwonka a jak będzie wygladal po zrobieniu loda

tzn. jaka będzie reakcja mojego faceta? Pewnie by mnie przytulił i powiedział, że było mu super i że fajnie, że się przełamałam :)

No ciekawe ,ja nie pamiętam mojej pierwszej reakcji, ale teraz jak dxiewczyna miejsce towarzystwa robi -to uwielbiam, nie ma nic lepszego -nie będę opisywał szczegółów, ale lubię ją łapać za włosy jak się spuszczam -ona się z tego śmieje -odczuwa to -tak mowi -że jestem taki jej, bezbronny :) super -uwielbiam kobietki -poprostu macie moc :)

czekoladka nie mogę z tobą rozmawiać bo za bardzo mnie podniecasz !!! jak będziesz wolna -daj znać ja jestem pierwszy w kolejce :) jak ty jesteś tak sexy tu na czacie to co dopiero w realu musi być!

Gość Doświadczony przez życie
Czekoladowa, skoro masz taki problem z poczuciem źle wykonanego loda, to mam dla ciebie bardzo skuteczne rozwiązanie. Po prostu przestań mu robić loda. Bo nie można robić źle tego, czego wogóle się nie robi.

Obawiam się, że należy do tej niejawnej grupy kobiet, które nie mają orgazmu... Mimo, że sama bardzo często inicjuje seks.

Doświadczony przez życie: Czy serio nie napisałam jasno o co mi chodzi? Lubię mu robić loda, za każdym razem dochodzi i jest mu wspaniale. Po prostu nie mogłam się przemóc do jego wytrysku prosto w moje usta. Tylko z tym miałam problem. Chciałam się tylko zapytać, czy może ktoś jeszcze miał taki problem. Wiem, że jak w końcu to zrobię to będziemy bliżej i ,ze będzie mu jeszcze lepiej.

Gość ludwig
robiąc loda wsadz mu palec w odbytnice może mu się to spodobać nie zapomnij zakręcić kilka razy jajami w lewo to pomaga

Gość Doświadczony przez życie
Chyba nie powiesz, że nie mam racji. Marudzisz, że ci cały nie mieści się do buzi, to dałem ci radę z głębi serca. Jeśli tak bardzo zalezy ci, by cały mu wchodził, musisz opanować technikę głębokiego gardła. Co prawda dla mnie jest niewyobrażalne jak można połknąć fiuta w całości, ale w końcu jestem tylko facetem.

Gość mistrz cr
ja już trzymam właśnie kciuka :)