Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba z łysej góry

KOGO POLUBILIŚCIE LUB LUBICIE Z TEGO DZIAŁU?

Polecane posty

Gość baba z łysej góry

KOGO POLUBILIŚCIE LUB LUBICIE Z TEGO DZIAŁU? Podam pierwsza: ex-D.Bill, meaa, toksycznakobita, kobrietta, asiamt, mogę wtrącić słówko.

Gość ja wręcz kocham
mama6-cio latki -fajna kobieta

Gość tuujngg
wiosenna mama i raczej nikt więcej reszta to sama hołota. Jagody, arszeniki,asiamity to dno...

Gość baba z łysej góry
ARSZENIKE kojarze, też wydaje się spoko. Nie wiem czemu nazywasz te kobiety hołotą? W większości hołota wypowiada się na pomarańczowo.

Gość hbnjgffddfghjk
Asiamt

Gość aszaszaszaszaszaszaszaszaszasz
A ja lubię wiosenną mamę, choć jej kiedyś nie lubiłam, mamę urwisów i majóweczkę

Gość ja bym nie dawała dziecku tego
Toksycznakobita, teneryfa:, lilith marlie :-)

Smierc - to znaczy źe lubisz siebie? ;-)

Smierc - to znaczy źe lubisz siebie? ;-)

Gość tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
up

Gość jogurt buraczany
lubię Jenifer :-D

Gość mitafka
Ja tak nie kojarzę, kto jaki jest za bardzo, ale najbardziej pozytywnie kojarzy mi się asiamt, nigdy nie pluje jadem i złośliwością, jest uprzejma i pisze faktycznie tak, jak trzeba pisać w tematach.

Gość mitafka
Z ostatnich tematów kojarzę też toksyczną i odniosłam bardzo złe wrażenie - typowy obraz złośliwej, troszkę głupiutkiej kafeteryjnej mamuśki.

Gość Wiesia z Międzylesia
lubie Miarke

Gość rerekum kum
ja toksyczną i asiamt, 2 różne, ale są ok

Gość tuleyyyka
toksyczna jest fajna a gratka mama młodego downa itp sa głupie 🖐️

Gość ja tam nikogo
nie polubiłam,bo niestety nie mam czasu żeby tu non stop siedzieć:/ Te kobiety,które wymieniłyście muszą tu cały czas siedzieć skoro tyle na ich temat wiecie... Dla mnie to jest nierealne.Mam małe dziecko,pracuję 8-10 godzin dziennie,mąż pracuje.Jak wrócimy z pracy,to trzeba się dzieckiem zająć i dom ogarnąć... Wasza doba trwa 48 godzin,że możecie codziennie śledzić czyjeś życie???Też bym tak chciała...

Gość jkhjmtjnnb
up

Gość do ja tam nikogo
niektórzy mogą pisać z pracy :)

Gość hyrhfbfd
Wiekszośc to pustaki. Jezeli masz inny poglad to zjadą się jak szczura. Wiosenna mama jest ok. Spokojna i miła.

Gość ja tam nikogo
To zazdroszczę pracy... To ja chyba odstaje...10 godzin w pracy,spotkania,konferencje,rozmowy itd. Co Wy robicie,że możecie całymi godzinami w pracy siedzieć na kompie? Dzisiaj mam wolne to chwilkę posiedzę,ale znowu trzeba się dzieckiem zająć,iść na spacer,obiad ugotować,jak mąż wróci to posprzątać i zrobić pranie... Ja to chyba żyję w innym świecie:D

Gość ahahahhhaaaahhha !
No właśnie!!!! Asiamt niby kurwa pracuje i grube tysiaki zarabia (gdzieś się chwialiła) a tu komentow produkuje w pizdu! Chętnie bym jej pracodawcy przedstawiła godzinowy wykaz zaglądania na kafe! Wyjebali by ją na zbity pysk!

Gość peltinkkkkaaaa
Ja tam nikogo - podzielam Twoje zdanie. Sa kobiety, ktore udzielaj sie niemal na kazdym topiku, od rana do wieczora, wiedza wszystko o wszystkim. Gdzie Wy pracujecie, ze mozecie wisiec na kompie caly dzien? Jak zyjecie? Ja pracuje, mam male dziecko, codzienne zajecia i nie mam czasu na takie glupoty. W pracy to juz wogole nie ma o tym mowy. Nawet jak bylam w domu z dzieckiem to noe mialam na to czasu, bo zajmowalam sie corka, a gdy ona spala to zajmowalam sie domem, gotowaniem, czytalam ksiazki, ogladalam tv w wolnym czasie. Takie zycie musi byc bardzo nudne. Teraz siedze chora w domu, mala tez podziebiona wiec duzo spi, wchodze czesto na forum bo i tak leze i juz zaczynam swirowac i glowa peka mi od kafe. Nic mi sie przez to nie chce. A Wy w pracy przed kompem, w domu to samo. Jejku, to okropne. Ja jak mam w pracy ciazki dzien to dostaje jeszcze wiecej energii do dzialania w domu itd. A gdy tak siedze to czuje sie "rozlazla". Nie wyobrazam sobie sledzic w pracy przez tyle godzin kafe i zyc zyciem innych, klocic sie, obgadywac i ponizac jak niektore pomaranczki. Milego dnia

Gość Fiołkowa Mama
Mame Nasturcje - uprzejma i na temat, Wiosenna - sporo wie, jest sobą, majoweczka - sympatyczna, toksyczna - konkretna babka

Gość lolobrygida5
baju baju, ktoś jest zazdrosny!

Gość o wlasnieeeee toto
Jak mozna mowic, ze sie pracuje jak non stop klika sie w klawiature na kafe. Co to za praca? Wszystkie takie wyksztalcone, zarabiaja tysiace a tak naprawde tylko plotkuja na kafe. Ciekawe kto Was zatrudnia! Haha dobre! W domu tez jestescie tak megawydajne?

Gość tak zazdrosne jestesmy
O Wasze nuuuuuuudne zycie!

Gość Taka jedna,.,
Ex.-D -Bill idealny dla niej nick bo jest debilką na uchodzstwie przemadrzala glupia pewnie odziedziczyla schizofrenie po ojcu. Wiosenna mama wydala mi sie bardzo sympatyczna nie ubliza nikomu. Byla tu kiedys taka dziewczyna co miala nick okokokoko dawno jej tu nie widzialam ale tez byla fajna.

Gość lolobrygida5
kto ma nudne, to ma nudne mów za siebie