Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to zarcikk

Jak byście zareagowały na takie słowa waszego faceta?

Polecane posty

Gość czy to zarcikk

Rozmawiamy i ja mu mówię ze przyjme go z otwartymi ramionami w sobotę, a on "no i z otwartymi nogami oczywiscie". Jestesmy w zwiazku 3 miesiace, jak byscie zareagowaly na taki żarcik??Nie jest to rpzesada?

Gość facebookomaniak
prymitywny burak pewnie kolegom opowiada ze szczegolami jak Cie posuwa

Gość balsji
seks już pewnie macie za sobą to nie ma się co burzyć, chociaż dobór słów naprawdę prymitywny 🖐️

Gość wiaderko
jest z toba tylko dla sexu, ale na to szybko liczy. proste

Gość Samica Jelenia
jak się bzykacie to nie widzę nic w tym złego gorzej jak byście tego nie robili w tedy cham z drugiej strony to 3 miesiące dopiero razem jesteście a ty już dajesz mu dupy :O

Gość fdyhjjf
a nie spaliście jeszcze ze sobą?

A ile macie lat?? Hehe koleś ma poczucie humoru ;) Chyba, ze jest taki zawsze. Młody związek i koleś jeszcze szaleje :) Jeśli nie poczułaś się baaaaardzo urażona to olej:D Powiedz... "mrr no to chyba oczywiste kochanie..." Chyba, że nie kochaliście się jeszcze?:)

to zalezy czy sie juz kochaliscie , a jesli tak, to zalezy od tego jak sprośne macie poczucie humoru.

Gość matimars
hmmm..niezle ...jak widze niezty text rzucil ...sam nie wiem co powiedziec powiem szczerze....chyba lekko przesadzil ale mam nadzieje ze ty tylko byl zartobliwy text ;-)

Gość czy to zarcikk
no pewnie ze spalismy ze sobą, jestesmy dorosli mamy 30 lat, wyladowalismy w lozku na 4 randce czyli jakies 2 tyg znajmosci. Wy myslicie ze ile mamy czekac, pol roku?:-)

Gość dziś na pomarańczowo
daj spokój, tutaj same świętoszki-dziewice siedzą, ewentualnie matki-polki. seks tylko po ślubie i tylko do zaciążenia, a potem dupa na kłódkę i lament, że mąż zdradza :P 1 a co do tekstu, to prostacki dość, ale widziały gały co brały :P

Gość czy to zarcikk
no wlasnie tez mnie ten zarcik trochę zniesmaczył, co jak co ale to trochę chamskie było. Oczywiscie uprawiamy dziki seks no ale bez przesady zeby dorosly facet mial takie teskty jak 13 latek

Gość no nie mogeeeeee z was
jeju, ludzie, to tylko żart, ja też ze swoim facetem często żartuje na różne tematy. Na temat seksu żartowaliśmy milion razy, sprośne głupoty i jakoś nikt się nie obrażał. Ale z was tępe istoty. Tak, niech go rzuci, zażartował więc to jest najlepsze rozwiązanie :o

Gość bapeawde???
lubie grac na nerwach- odezwala sie gimsraczka :)

Gość fdyhjjf
Oj tam, każdemu się zdarzy bez zastanowienie powiedzieć głupi żart :P

Gość czy to zarcikk
a to ze tak sie bulwesrujecie ze tak szybko wuyladowalismy w łózku to mnie troche smieszy:-D Myslicie ze dorosli ludzie czekaja rok na seks?:-P Co to ma za znaczenie? facet szaleje za mną i nie ma to znaczenia kiedy kto z kim wyladuje w łożku

Gość dziewica 35latf
to jest niedopuszczalne !!!

Gość lubie grac na nerwach
bapeawde??? ja przynajmniej jestem tak płytka jak pani z czekolady :D🖐️

Gość jkiojioj;
skoro dalas dupy po 14 dobach, to dlaczego zniesmaczyl cie ten tekst? przeciez witasz go zawsze z otwartymi nogami, facet po prostu jest szczery:D

i co w tym dziwnego że na czwartej randce był seks? My co prawda znaliśmy się już od podstawówki ale każde chodziło własnymi ścieżkami a jak zaczeliśmy ze sobą to po tygodniu mielismy ustaloną datę ślubu. W tym roku sreąne gody i nadal uwieląiamy ze sobą przebywać.

No ja tez sie usmialam z takich komentarzy:-) tak chodzcie na lody i po parku przez nastepne pol roku na pewno facet was bedzie bardziej szanowal co za bzdety! Oboje z mezem mielismy po 30 lat jak sie poznalismy i seks na 2 radce, jestesmy 5 lat po slubie i mamy dziecko, co za pierdoly!!!

Gość kleopatra44444444
Gdyby mój facet tak zażartował to ja bym po prostu się śmiała i zapewne też powiedziała coś równie zabawnego. No co, mam się obrażać? Wy chyba nie wiecie co to jest ŻART. Sztywniary z was.

Gość czy to zarcikk
micro no dokladnie! nie ma to znaczenia kiedy bedzie seks, zreszta byla miedzy nami taka chemia ze nie potrafilam dłuzej wytrzymać. Co miałam sie katować w imie dobrych zasad i moralnosci?:-D Uprawialismy namietny seks bylo wsniale i dlaej tak jest

Gość go fetch they said
jkiojioj; skoro dalas d**y po 14 dobach, to dlaczego zniesmaczyl cie ten tekst? przeciez witasz go zawsze z otwartymi nogami, facet po prostu jest szczery x x najlepszy komentarz do całej sytuacji 🖐️

Gość laaasted
potraktuj to jako żart, bo tak to miało być. ja na Twoim miejscu ucieszyłabym się że tak napisał, to znaczy że podobasz mu się, pociągasz go i nie może sie doczekać chwili zapomnienia z Toba.;)

Gość go fetch they said
Czekoladkowa91 popisałaś się, nie ma co.

Gość jkiojioj;
skoro dla ciebie to normalne, ze uprawialas z nim tak szybko tekst, to dlaczego teraz udajesz swietjebliwa cnotke, ktora urazil tekst o otwartych nogach???