Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama jedna za trzech

co robić ?! Mega problem na studiacj ;((

Polecane posty

mialam grupowa prace ja, dziewczyna i chlopak, wszystko jakos sie toczylo,ale nagle dziewczyna musi pilnie wyjechac i tak sie porobilo,ze myslalam,że a tego kolesia mozna liczyc, a on w zasadzie nic nie robi! jakby go nie bylo...normalnie sa zepsoly 3 osobowe, ostatecznie mozna w 2 osoby ale ja teraz chyba zostalam na lodzie i mam sama to robic?! :( plakac mi sie chce...koszmar jakis...

Gość herrr
zapytaj go czy robi połowę pracy, a jeśli nie, to sama zrób całą i powiedz wykładowcy, że sama to robiłaś

Gość ujjjjkkkjg
Czyli wychodzi na to, że myślałas że on to zrobi za ciebie, a on że ty za niego? I to jest przyszła "inteligencja". Później tacuy ludzie mają wyższe

tylko jest jeszcze taki problem, że ten chłopak ogólnie jest sympatyczny, przystojny i bardzo lubiany, a ja taka na uboczu i wydaje mi się, a wręcz jestem pewna że on sie podoba wykładowcy...byliśy jego ulubioną grupą, on na wszystkich się darł a dla nas był względnie miły to ze względu na tego chłopaka... nie wyobrazam sobie isc do wykladowcy i powiedziec mu,ze jego ulubieniec nic nie robi ;(

Gość dziś na pomarańczowo
zrób sama i powiedz prowadzącemu o tym. ewentualnie niech ci frajer zapłaci. u nas niektórzy leniwi tak robili, płacili komuś za robotę i z głowy, a że studenci biedę klepią, to każdy grosz jest dobry. i tak trzeba ślęczeć nad czymś i tak, więc lepiej zarobić.

Gość dziś na pomarańczowo
aaa, to taki lokalny przystojniaczek-przyjemniaczek. no to nic nie zrobisz pewnie, a frajerzyna się przebuja i przez studia i przez życie. wybraniec.

nie myslalam,ze on zrobi za mnie, wczesniej mielismy cos do wykonannia i ta dziewczyna dzielila, ty robisz to, ty to a ja to... albo jakos tak, kazdy cos robil, a teraz ona wyjechala,ja probuje sie z nim skontaktowac na daremno, on wkleja foty jak jezdzi na nartach w austrii albo plywa w jakims stawie a ja wyrywam sobie wlosy z glowy,ze nasz projekt lezy :(

Gość zawsze sexi
22;0 dobrze wytłumaczone

Gość wiec widzisz
Uwierz, to nie jest mega problem na studiach ;) Poza tym, wykładowcy (facetowi) podoba się chłopak????

Gość herrr
No to zapytaj wykładowcę czy możesz zmienić grupę, na pewno jest jakaś 2osobowa do której możesz się dołączyć