Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JulaOla84

Objawy przed 2 ciążą ...

Polecane posty

Mam córkę 5 letnią, chciałabym mieć 2 dziecko, no ale... cały czas przekładam myśląc tylko o swojej dupie... jak już minie to co zakładałam, to wymyślam coś nowego i tak w kółko. Nie chce być starą mamą, moja córka marzy o siostrzyczce i braciszku. Czy któraś z was miała podobnie???

Gość ślimak ślimak wystaw rogi
owszem, moj sym bardzo chcial mniec rodzeństwo to mu dorobiliśmy :classic_cool:

jak mam zmienić nastawienie? najpierw stwierdziłam, że muszę mieć prawo jazdy,bo nie będę biegać piechotą z dwójką dzieci... (zdałam rok temu), potem stwierdziłam, że jak zrobimy mały remont, zamianę pokoi, żeby było bardziej z sensem jakby 2 dzieciątko się miało pojawić i nic... potem były wypasione wakacje i po wakacjach już miało być i nadal nic i tak w kółko sobie wymyślam a w głębi serca to już bym bardzo chciała... marzę o wpadce :) serio :)

rok po roku to bardzo ciężko... wiem, bo szwagierka ma 2 dzieci z 1,5 przerwą i ledwo ogarnia... no ale w sumie to pewnie też kwestia organizacji a jej u niej brakuje. I tak sobie myślę, że lepiej jak człowiek siedzi jeszcze w tych pieluszkach i zupkach :) potem coraz gorzej;/

nie kilkoro tylko dwóch:) Jedno dziecko jest smutne i samotne... nie wyobrażam sobie jakbym nie miała 2 sióstr albo chociaż jednej siostry. Teraz jeździmy do siebie na kawki i nasze dzieciaki bawią się ze sobą, super sprawa :) A ze mnie egoistka pier*** się zrobiła i z dupą mi za wygodnie bo mam już luz... ehhhhh

Kara456789 jestem pewna podziwu, niedawno urodziłaś córeczkę i już chciałabyś drugie dzieciątko:) Moja córcia pierwsze 4 miesiące przespała horror zaczął się jak zaczęły wychodzić jej zęby i spałyśmy przytulone całe noc na siedząco :0

Gość hfjfhjdfhjfh
Też się zastanawiam skąd chęć na drugie skoro pierwsze jeszcze w pieluchy robi. Do autorki - słuchaj, jak wiadomo w tym temacie myślenie jedynie pogarsza sprawę :). Albo jest ci pisane albo nie. Wyobraź sobie jedno dziecko na całe życie i jeżeli taka perspektywa według ciebie nie wchodzi w rachubę to znaczy że jesteś gotowa na drugie dziecko.

Moja rada autorko to przestancie sie zabezpieczac i jak bedzie to bedzie... Im wieksza roznica wieku tym trudniej sie będzie dzieciakom dogadac... Ja planowalam 3 lata roznicy i tak bedzie!