Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monia123??

schemat zywienia 10 mies dzieci??

Polecane posty

Gość jkdla
Moja córka jada to co my, oczywiście nie doprawione plus mleko wieczorem albo kaszka.

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Moja też je to co my, na śniadanie bułka z wędliną, albo z dzemem, albo jajecznica, na obiad zupa + drugie danie, (np dzisiaj była pomidorowa z makaronem, na drugie rizotto z kurczakiem i warzywami), deser (np. serek, owowce, naleśnik z powidłami śliwkowymi) Kolacja (np. Bułka z wędliną, parówka, jajko na miękko) Do śniadania i kolacji pije mleko, albo kakao. W między czasie zje chrupki kukurydziane, albo jakieś ciastko typu herbatnik, lubiś. W dzień herbatka.

Gość mama dwóch dziewczynek
na prawdę tak karmicie swoje 10 miesięczne dzieci? bułka z dżemem, parówki, kakao... moja córka ma już 2 latka, więc je dosłownie to co my, chociaż też nie wszystko, ale w wieku 10 m-cy z naszych obiadów jadła niewiele, gotowałam specjalnie dla niej do roczku, na śniadanie i kolacje kaszki, mm nie piła, bo karmiłam piersią, ale dawałam z nabiału jogurciki malucha z bobovity, jogurt naturalny ... pieczywa też nie dawałam, biszkopty, chrupki kukurydziane jako przekąska... owoce, warzywa, soki tak.

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Nie kupuję parówek najtańszych, tylko takie sprawdzone z jbb które nie zawierają mom, dżem mam robiony przez moją mamę z owoców z naszego ogródka. Bułki daję, zazwyczaj piekę do nich pierś w piekarniku. Kakao daję, bo mała odsatwiła mi całkiem kaszki i mleko mm, więc trochę ją oszukuję żeby co kolwiek wypiła.