Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Pragnę mieć z nim dziecko

Polecane posty

Jeżeli w przyszłości nie będziemy razem i on bedzie miał inną, to powiem mu żeby zrobił mi dziecko :D nie musi płacić alimentów :) nie musi utrzymywac z nami kontaktu :) ważne, żeby zrobił mi dziecko :) bo go kocham i muszę mieć z nim potomstwo. Czuję instynkt macierzyński, ale związany jest on tylko z nim :)

Gość zawsze sexi
ciapata;)

jest cudowny i wiem, że dziecko z nim byłoby nie tylko piękne, ale również inteligentne i zaradne :)

skoro będzie to dziecko z nim to zrobię wszystko by było szczęśliwe :)

Gość loreline, taka przygoda
wykurwiaj zjebie, ten facet ma przejebane z taka durną eks, powinien cie o stalking zaskarżyć

Gość JOP3
i chcesz je wychowywać sama?

Gość pitu pitu ja tez
ale jesteś glupia małolata mimo swoich lat. nie pomyslałaś, że facet też ma uczucia podobe do macierzyńskich. może będzie chcial wychowywac swoje dziecko ale nie z taką glupią babą jak ty. jak dobrze umotywuje to może pozbawić cie rodzicielstwa i będziesz płacić mu alimenty na dziecko. bo niby dlaczego nie?

Jak dziecko może być w pełni szczęśliwe bez Ojca? Kto Cię tak perfidnie okłamał?

Gość do wyżej......
....a dziecko, jak sie dowie w przyszłości o twoim chytrym planie to nie będzie chcialo cię znac. może wstąpić do sekty, popaść w jakis nalóg albo regularnie poniżać cie :-P

Gość krystyna ta z gazowni
Potem będziesz jęczyć, że poświęciłaś mu swoją młodość a on tak się odwdzięcza.... albo... wszystko ma i tego nie docenia. gdzie jest błąd, jaka ja biedna matka 😭

Gość pitu pitu aż do świtu
ciapata, znowu wyjesz do księżyca? ileż można? a nie możesz zająć się "kidnapingiem" :D ?