Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dat Heart Is Broken

Dostaje Numer->Spotykamy sie->Rozmawiamy->Dostaje kosza

Polecane posty

Gość Dat Heart Is Broken

No dlaczego? Nie piszcie ze chodzi o maniery, czy inne bzdety bo glupi nie jestem. Kolejny raz wystawiony do wiatru, tyle rozmawialismy, tyle smsowalismy, spotkalismy sie, smsowalismy i cisza. Znowu mam lzy w oczach, znowu dostalem po dopie. To wszystko takie nie fair!!!!!!

Gość Dziadyga do orzeszków
No właśnie smsowaliście. Odkryłeś się cały przed nią, jesteś nieciekawy.

Gość zawsze sexi
przeanalizujmy:) dostajesz numer- sukces spotykacie sie- suckes rozmawiacie sukces.. a potem ona urywa.. cyli gdzie wina? w rozmowie..moze cos powiedziałes nie tak co ja uraziło? moze byłes zbyt mało szarmanacki kulturany itp..sam wiesz my nie

Gość Dat Heart Is Broken
NIE!!! tak stalo sie juz z 5 razy, wszystko pisalem dobrze! juz tak zwariowalem ze nawet przyjaciolce dalem do przeczytania wszystko i ona rowniez stwierdzila ze wszystko ladnie wygladalo. Calyc zas cos nie tak

Gość a jak często sie spotykaliscie
czy tylko raz sie spotkaliscie? moim zdaniem za duzo esemesowania a za mało spotkan

acha i ile masz lat

Gość Dat Heart Is Broken
Raz jestem juz na wykonczeniu:( ona ma 19 lat, ja pare lat starszy naprawde sie staralem, duzo rozmawialismy, zadnej gafy nie walnalem, zadnej!! i tak poprostu koniec. Plakac mi sie chce

Gość Dat Heart Is Broken
Nie mam duzo znajomych ale tych co mam to wszyscy strasznie mnie lubia. Charakter mam naprawde fajny, potrafie wysluchac, pomoc, mam duzo zainteresowan, nosz kuzwa dlaczego dlaczego tak sie dzieje

a jak rozmawiacie przez smsy, dzwonicie? i w jakim czasie po pierwszym spotkaniu dostajesz kosza?

Gość Dat Heart Is Broken
smsowalismy i przez facebooka, dosyc duzo tego bylo. Od pierwszego spotkania minal z miesiac, jednak nie moglismy sie spotkac bo ona wyjechala na jakis czas;/ kurde wydawalo mi sie ze jej zalezy, naprawde fajnie to wygladalo

tzn wyjechała na cały miesiąc? tak jak mówie za dużo tego smsowania i rozmów na facebooku a za mało spotkan chyba jej sie znudziło to gadanie to spotkania posuwają relacje do przodu

Gość zawsze sexi Piękna
23;02 samo sedno

Gość Dat Heart Is Broken
no nie wiem bo to takie ogolne rozmowy bylo, nic takiego specyficznego. Problem jest w czyms innym tylko nie wiem w czym. Pewnie nigdy sie nie dowiem ale trudno

ja sobie nie wyobrażam rozmawiac z kims przez miesiąc i tylko raz sie w tym czasie spotkac nie wiesz na ile wyjechała? powinienes sie z nią umówic ja tylko wróciła

Gość Dat Heart Is Broken
na miesiac wyjechala