Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro_termin

czy w dniu terminu należy zgłosić się do szpitala?

Polecane posty

Gość jutro_termin

Dziewczyny ! Mam takie pytanie do Was: na jutro przypada mi termin porodu, na razie objawów żadnych nie mam, czuję się dobrze, i w przypadku gdyby w dniu jutrzejszym też żadnych objawów jeszcze nie było czy należy już się zgłosić do szpitala ? Czy też czekać parę dni aż objawy porodu się pojawią ? Jak to było u Was ? Będę wdzięczna za odpowiedzi :)

Gość ja dostalam skierowanie
od gienka na 1 pazdziernika, koniec 41tc, jak nic sie nie zacznie dziac, sama pojachalam 30 wrzesnia :) i wtedy urodzilam. gienek ci powie co i jak

Gość 7 dni po terminie z miesiaczki
zglos sie do szpitala na wywolanie porodu, oczywiscie jesli wczesniej nie zacznie sie nic dziac typu krwawienia, saczenie wod plodowych, regularna czynnosc skurczowa, bole

Ja pojechałam dzień po terminie. Zrobili mi ktg, zbadali na samolocie, zrobili usg i kazali zgłosić się tydzień po terminie na obserwacje już w szpitalu i ewentualnie wywołanie... urodziłam 6 dni po terminie

Gość jutro_termin
dzięki za odpowiedzi Dziewczyny ! Na razie nadal nic. Dzwoniłam do lekarza i kazał mi czekać i jakby nic się nie działo do poniedziałku to kazał mi przyjść w poniedziałek i zrobi mi ktg