Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna ooooooo

Mój mąż ciągłe zmiany jakieś dziwne humory

Polecane posty

Gość Justyna ooooooo

nie wiem o co mu już chodzi ciągle mu coś nie pasuje, jednego dnia dana rzecz mu się podoba następnego już nie, jest agresywny o byle co się obraża i zaraz denerwuje rozwala w domu różne przedmioty ostatnio zdenerwował się na mnie i potłukł żyrandol za 8 tys całkiem mu odwaliło zachowuje się jak nienormalny jak tylko coś źle zrobię od razu rzuca się do mnie szarpie mnie a na drugi dzień jest normalny zwala że to praca stres i takie tam ale on mnie już przeraża wydaje mi się że coś bierze bo normalny człowiek się tak nie zachowuje powiedzcie co ja mam z nim zrobić co może być przyczyną takich zachowań

Gość zawsze sexi Piękna
tak bierze narkotyki i to te silne wrozka mowila i jeo zachowanie sie smienilo..nie widzial ze robi zle, itp jak nie ten czlowiek z dawnych lat.

Gość Justyna ooooooo
jak wróżka ?? nie rób sobie jaj bo mi nie do śmiechu

Gość uciekaj i to jak najszybciej
od tego wariata

Gość Nie zmyślaj, bo to się
się nie trzyma kupy! Idz spać bo zaczynasz kwasić.Żyrandol za 8000 zł. i co jeszcze ?!

Gość zawsze sexi Piękna
wbrew pozorom z narkomanii sie nie wychodzi..to jak pakoholik zawsze moze wrocic do nałogu

Moze ma klopoty (np. finansowe) o ktorych nie wiesz. Faktycznie stres moze zmienic czlowieka diametralnie.

Gość Matko, żyrandol za 8 tys.?
A kto takie drogie rzeczy kupuje...

Gość Justyna ooooooo
uwierz mi że jakbym nie miała problemu to bym tu nie pisała i tak żyrandol za 8 tys który sama wybierałam nie mam powodu by zmyślać i to jeszcze na forum jak uważasz że kłamie nie wypowiadaj się tutaj ps żyrandol bardzo mi się podobał

Gość Justyna ooooooo
nie mamy żadnych problemów finansowych jego firma też nie więc nie wiem jaki stres

Moze firma ma problemy, ale Ty o tym nie wiesz, a moze chodzi o jeszcze inny rodzaj klopotow. Trudno powiedziec, ale wyraznie jest rozdrazniony. Czlowiek nie zmienia sie bez powodu. Najlepiej porozmawiac z mezem...

Gość Justyna ooooooo
no żeby on chciał ze mną rozmawiać jeśli pytam czemu się tak zachowuje znowu się wkurza znowu awantura i wychodzi więc już wcale nie pytam bo jest jeszcze gorzej

czasami pomaga rozmowa malzonkow przy swiadku tzn. osobie trzeciej, bezstronnej. Moze zle prowadzisz rozmowe.

Zacznij, ze widzisz ,ze jest zestresowany. Jak mozesz mu pomoc, bo zalezy Tobie na nim. Ja bym tak zaczela :)

Gość Justyna ooooooo
Kto mnie wydyma w moje smierdzace cipsko???

Gość Justyna ooooooo
powyżej jak się każdy normalny orientuje podszyw rozmowa przy osobach trzecich moim zdaniem nie wchodzi w gre jakby ktoś zobaczył jak się zachowuje boże jaki wstyd

Gość Justyna ooooooo
Jaki podszyw?! Wybaczcie ale to JA - pomaranczka!!! Moja cipka jest mokra, I czeka ja kutaska ktory mnie zerznie na wylot