Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiola_00

Czy zrobiłam dobrze ?

Polecane posty

Gość wiola_00

Jestem w zwiazku od 1,5 z facetem ktory jest ode mnie o 6 lat starszy. Ja - 19, on - 25. Od dluzszego czasu probowałam egzekfować pewne rzeczy - bez skutku. Wiele razy nie robił tego o co go proszę, a jeśli już to robił to z czystej łaski. Pojechał beze mnie na wakacje, jezdził na imprezy na które najzwyczajniej w świecie NIE CHCIAŁ mnie brać. Każde nasze spotkanie od dłuższego czasu wyglądało jak gdyby było z łaski. Przyjechał w sobote. Po raz kolejny usłyszałam krytyke w strone mojej osoby... bezpodstawną, chamską. Obraził mnie. Powiedziałam mu że ma 3 sekundy, żeby wziąć buty, kurtkę i wyjść. Powiedziałam mu również, że od tego momentu nie ma wstępu do mojego życia, domu i łóżka. Mam dość toksycznego związku, gdzie facet robi sobie co chce, bo jemu przecież wolno. Ja za to jestem gówniarą która powinna skupić się na nauce. Mam naprawdę serdecznie dość. Cisza od soboty. Wyszedł. Nie wiem co ze sobą zrobić... dodatkowo leże w łóżku bo mam kontuzję ( sport to zdrowie) i nie mogę z niego wychodzic do środy przyszlej... Wariuje, czekam na telefon od niego, mimo, ze wiem, ze na mnie nie zasluguje. Pomóżcie :(

Jesteś uczennicą i nie masz co robić? Fajną szkołę wybrałaś. A takiego faceta jak ten Twój to chyba przez pomyłkę wpuściłaś do swojego życia. Radzę Ci, zapomnij o nim. Jesteś młoda i jaszcze całe życie przed Tobą.

Gość sdddds
CHYBA NAUCZYLAS SIE CZEGOS OD NEIGO; NIE WPADNIJ ZAS W CHAMSKIE RAIONA; DOBRZE ZROBILAS

Gość Matka i Ojciec
A co na to matka i ojciec? Ojciec chyba słabowity że ci jeszcze nóg z łajdackiego tyłka nie powyrywał? A może próbował i stąd ta kontuzja?

bardzo dobrze zrobilas, wiem z doswiadczenia ze zwiazek z taka osoba jest koszmarem. Bardziej chodzi mi o te krytykowanie, ale nie bede tu sie rozwodzic o narcyzach ktorzy "karmia" swoje slabe ego krytykujac drugie osoby. Bardzo dobra decyzja, pozdrawiam :D

Gość nie mam nicka
jestes workiem na sperme !!!!!!!!!!! trzeba bylo doopy nie dawac !

Gość do wiola_00
Twoje to zycie ale jesli pytasz o moje zdanie to uważam,że zrobiłaś dobrze i to w porę. Skoro lezysz sobie w łóżku poczytaj sobie super książki: "Toksyczna miłość" ,"Toksyczne związki"- Pia Mellody ,"Toksyczni rodzice"-Susan Forward. Naprawdę warto poczytać zanim wejdzie się w dorosłe życie. Wszystkie te książki możesz znaleźć w pdf na chomikuj.pl Nie zbudujesz partnerskiego związku z człowiekiem który: -ciebie krytykuje -wychodzi kiedy chce -obrażą -ma ciebie za przedmiot To nie związek I uwierz on sie nie zmieni dla Ciebie!! On musi sie zmienić przede wszystkim dla samego siebie by stworzyc z kobietą związek oparty na miłości i uczciwości. Chcesz wiedziec jakiego bedziesz miała mężą? Popatrz na jego ojca!!! powodzenia