Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka z Warszawy

Dzis widzialam mlodziaka w maserati

Polecane posty

Jak ktos go zobaczy to niech da znac;p

Rok produkcji 2012 jakbyś cieciu nie zauważył :D Rzeczywiście paroletnie auto :D Ale nie dziwie się że się pomyliłeś wkońcu jak ktoś odczytać nawet nie umie rocznika auta :D

Gość Samochodowiec 11
to sprowadz go od szwabow, zaplac clo, akcyze itd. Wyjdzie Ci praktycznie 2x drozej cepie

Gość Samochodowiec 11
idiota tylko mysli, ze za 50k euro kupi 2012 maserati HAAHAHHA

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/maserati-granturismo-s-automatic-new-bressanone/172885451.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=16600&makeModelVariant1.modelId=24&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=5000 Maserati Granturismo 2013 0 km przebiegu 77 tys euro :D Dalej chcesz iść w zaparte że kosztuje 500 tysięcy?? Sprowadzając go z zagranicy płacisz podatek od czynności cywilno-prawnych o wartości 2% ceny rynkowej. Podsumowując za mniej niż 80 tys euro mozna mieć nowe maserati z salonu. Biorąc pod uwagę kurs euro wynosi to jakieś 320 tys. polskich złotych. Dalej chcesz dochodzić swoich racji znaffco za dychę?? :D

To to pomozecie mi znalesc tego chlopaka!

Gość Samochodowiec 11
Boze tepy idioto znajdujesz samochody na niemieckich stronach a kto kurwa zaplaci za CLO? VAT I INNE PODATKI? twoja stara da doopy za to? DODAJ koszty sprowadzenia samochodu do polski.

Gość Zgadzam sie z powyzszym postem
Moze troche wulgarny ale gosc ma racje. Znajdujesz samochod na niemieckiej stronie ok fajnie ale to tylko sucha cena a gdzie oplaty? sam vat to 23% od wartosci auta w Polsce. Na allegro takie sa za 600k wiec 23% z 600k to juz masz dodatkowe 140k.

Gość Samochodowiec 11
cep nie ogarnia

wg mnie zajebisty z wygladu

Ciągle piszemy o mnie tak kolego znający sie na samochodach?? Nie kupię Maserati z 2012 roku za 50 tys. euro?? Owszem kupię w Niemczech i zapłacę za przerejestrowanie tylko bo w Niemczech mieszkam :D Tak na osłodzenie dodam http://otomoto.pl/maserati-granturismo-C27508493.html Ricznik 2012 - cena 171 tys. zł + koszty sprowadzenia - niech wyjdzie drugie tyle. Podsumowując 340 tys. zł i masz sprowadzone do Poski z USA i opłacone juz Maserati :D Ale masz racje lepiej w Polsce kupić i przepłacic :D Wtedy zapłacisz te 500 tys. :D

Gość mi sie srednio podoba
taki dziwny, moze w realu wyglada lepiej

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
znajdujesz samochody na niemieckich stronach a kto k**wa zaplaci za CLO - jakie cło :D ? od 9 lat nie ma cła na towary sprowadozne z niemiec :D myłiśz cło z opłatami od sprowadzanych odpadów któe mają powyżej 10 lat.

Gość Samochodowiec 11
HAHAha przeciez ten samochod jest rozjebany zajebiste oslodzenie HAHAHA rozjebany samochod cep wkleil

Gość Samochodowiec 11
o vat ,i chodzilo 23% jak juz ktos napisal

ej ziomek przeciez ten maserati jest ostro pukniety wiec co ty wklejasz?

"NIE CHCIAŁAM W MOTORYZACJE >>>> SORRY" Ja też :D Ale niestety tak wyszło :P Witam ponownie :)

Gość Samochodowiec 11
jakto czemu? przeciez na oslodzenie taki rozjebany

Gość Samochodowiec 11
Napisales:niech wyjdzie drugie tyle euro to 4.17 pln wkleiles tamtego wczesniej za 75k euro czyli daje 312k pln 2gie tyle(TAK JAK NAPISALES) i mamy powyzej 600k

Gość samuel camel pasza
haha kobieta zauważa takie coś bo mi zylaki pekna zaraz zwykła blachara dziwka lecącą na samochód i kasę i tobie miałby dać numer? Chyba buta jakby cię kopną w ten głupi łeb. Niektórych powinni przy urodzeniu usypiac...eh że na świecie takie coś istnieje

troche dales ciala Pavlo, najpierw wklejasz auto za 77k euro a potem mowisz nawet niech wyjdzie 2k wiecej, czyli masz 600k. Wychodzi ze on ma racje a nie ty

Ok uściślijmy co by zamknąc mordę znawcy wkleiłem uszkodzonego :D Czytać nie potrafi to już wiem ale na obrazkach się zna :D Teraz tak - sprowadzenie auta z zagranicy to 23% vat i 2% pcc czyli 25% wartości. Kupując Maserati za 50 tys. euro które już wczesniej zamieściłem i dodając dotego vat i pcc otrxymujemy 50 tys, eur ( 200 tys zł) + 120 tys zł vat + 10 tys. zł pcc. Razem daje to 330 tys. złotych. Dalej uważasz że nie da się kupic niżej niż pół miliona złotych??

Gość Samochodowiec 11
wiadomo ze ja mam racje

Gość ldfjlsdjflsd
poszukaj go na fejsie ! na pewno ma profilowe z samochodem znając upodobania facetów do szpanowania samochodami

Gość Samochodowiec 11
bronisz sie jak idiota mowilismy o nowych autach a teraz schodzisz na 3-4 letnie dalej dopy na maxa i szukasz 4 letnich samochodow.

Gość Do Pavlo!!!
lol ziomek ale ci sie powalilo. Najpierw wklejasz auto za 77.000 euro, mowisz ze wyjdzie 2x drozej i wychodzi 600.000 pln. Pozniej zaczynasz bronic sie jak idiota i wklejasz jakis paro letni samochod. Przeciez ten gosc mowil o nowych autach wiec po co wklejasz uzywane? bo to jedyna deska ratunku

Gość buahhahaha Pavlo
przeczytaj temat od poczatku, mowa jest o NOWYM aucie a nie 4 letnim. Coraz wiecej cepow na kafe