Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka z Warszawy

Dzis widzialam mlodziaka w maserati

Polecane posty

nie prawda jestem szanująca się kobieta chociaż nie ukrywam że za przejażdżkę mogłabym zrobić mu loda :) ah ten samochód marzenie

ja ide spac

cła nie odprowadza się "Unia celna była jednym z pierwszych osiągnięć UE: zniesiono opłaty celne na wewnętrznych przejściach granicznych i wprowadzono jednolity system opodatkowania przywozów." Odprowadza się VAT - 23% i PCC- 2% łącznie 25% wartości rynkowej. ty chyba naprawdę czytać nie umiesz :D Kupując w Unii auto warte 200 tys. zł odprowadzając podatek Vat od wartości w PL (500 tys. warte jest to w Polsce czyli 23% z tego wyniesie niecałe 125 tys. zł) i PCCC ( 2% z 500 tys. zł to 10 tys. zł) otrzymujemy wynik końcowy 330 tys. zł. Co ty jeszcze chcesz doliczać żeby osiągnąc cenę 500 tys. zł?? Chyba że w Twoim wypadku twarzowe policzyłeś :D

Kolejny debil nie umiejący czytać :D Rocznik 2012 to 3-4 letnie auto?? Litości :D To teraz mamy 2015 lub 2016 rok?? Chyba za długo spałem bo nie zauważyłem upływu ostatnich 3-4 lat :D

Gość Samochodowiec 11
boze cepie!!! MOWIMY O NOWYCH AUTACH A NIE UZYWANYCH TY WKLEJASZ UZYWANE AUTA I CHCESZ WMOWIC MI ZE NIE MAM RACJI. Zobacz od poczatku ze o nowe chodzilo. Boze no idiota jakich malo

Gość Samochodowiec 11
POKAZ MI MASERATI ZA 200K PLN Z 2012 CZEKAM

Gość Samochodowiec 11
aha nie wklejaj tego rozjebanego gowna

Gość Do Pavlo!!!
gosciu chyba ciebie pogielo od poczatku tematu mowa jest o nowym maserati, wkleiles za 77k euro nowe i sam powiedziales ze doliczyc mozna 2gie tyle do tego czyli da 600k. Samochodowiec udowodnil ze sie mylisz, wiec ty zaczales wklejac albo rozwalone maserati albo paro letnie podczas gdy mowa jest o nowym aucie.

Gość vezyros
słodkich snów :)

Gość Do Pavlo!!!
Pokaz nowe maserati za 200k pln?

Gość Samochodowiec 11
+1 czekamy na nowe maserati za 200k tak jak napisales

"Chlopak mial z 22 lata max i wysiadl z maserati" Odnosimy się ciągle do tego Maserati bo od niego sie dysjusja zaczęła tak?? Gdzie jest napisane że ono jest nowe?? :D

Gość Samochodowiec 11
haha

Gość Samochodowiec 11
Pavlo1985 Pavlo1985-25@tlen.pl'; po mojemu 50 tys euro to nie 500 tys złotych a tyle akurat kosztuje maserati z 2012 roku ale może się nie znam

Gość Do Pavlo!!!
Brawo Samochodowiec zgniotles osiola ktory nie pamieta co napisal:) Na 1szej stronie bykiem jest napisane wlasnie to co wkleiles

"wiec ty zaczales wklejac albo rozwalone maserati albo paro letnie podczas gdy mowa jest o nowym aucie." Rocznik 2012 to nie paroletnie auto :D Dalej nie dociera?? :D

Gość Do Pavlo!!!
Jeszcze ja dorzuce: Pavlo1985 Pavlo1985-25@tlen.pl'; http://suchen.mobile.de/auto-inserat/maserati -granturismo-s-automatic-new-bressanone/172885451.html?lang= de&pageNumber=1&__lp=7&scopeId=C&sortOption.sortBy=p Maserati Granturismo 2013 0 km przebiegu 77 tys euro Dalej chcesz iść w zaparte że kosztuje 500 tysięcy?? 77k euro i na nastepnej stronie PRZYZNALES, ze trzeba doliczyc drugie tyle, czyli wychodzi 600k

Gość Do Pavlo!!!
Samochodowiec to jakies tepy idiota masakra hahaha widac ze z niemiec bo za glupi zeby w polsce pracowac

Gość Zgadzam sie z powyzszym postem
sledze i sledze temat i niestedy panie Pavlo jest pan naprawde glupi:)

nic nie przyznałem :D DOlicza się 25% wartości zgodnie z tym co wyżej wyliczyłem to raz :D Dwa to kolega od samochodów chciał żeby znależć /Maserati z 2012 roku za 200 tys. zł a Ty pokazujesz auto z rocznika 2013 :D Wy chyba naprawdę nawzajem czytać nie umiecie :D

"POKAZ MI MASERATI ZA 200K PLN Z 2012 CZEKAM" @ do pavlo -Teraz widzisz że od dupy strony się za argumentację wzięłeś