Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczyceeeelka

do nauczycieli - dostaliscie juz 14 tki (wyrownania?

Polecane posty

Gość nauczyceeeelka

jak w temacie?

Gość nauczyceeeelka
a ile dostaliscie? jaki stopien awansu? u nas wciaz nic:(

Gość aprimagnum
Może u was nie wypłacaja, bo wam sie nie należy?

Gość Arkadiusz446
ja pierniczę. Kiedyś na uczelniacz tak im było źle.komuna be.strajki.obalić system. system dawno obalony a po trzynastki.czternastki i chuj wie co jeszcze to się dalej łapy wyciąga

Gość Arkadiusz446
ja pierniczę. Kiedyś na uczelniacz tak im było źle.komuna be.strajki.obalić system. system dawno obalony a po trzynastki.czternastki i chuj wie co jeszcze to się dalej łapy wyciąga

Gość jolahh
Nauczyciele maja jeszcze piętnastki - co roku dostało do łapki równowartośc odpisu podstawowego na ZFŚS (po odliczeniu podatku). Fajnie im, nie?

Gość nauczyceeeelka
nie pytam tych co guzik wiedza o pracy n-la - zawsze mozecie isc sami do szkoly do pracy, skoro jest tak super. ja sie dostalam bez znajomosci. nie wiem czy sie u nas naleza czy nie, ksiegowa mowila ze beda pod konie stycznia ale na razie cisza i nie wiadomo dla kogo

Gość gość
podbijam, rok temu doczekalam sie w koncu i dostalam 2300;) ciekawe, czy w tym roku cos wpadnie:) dostaliscie juz cos?

Gość gość
Nieroby i cwaniaki

Gość gość
przydaje sie ta kasa, zawsze jestem troche do przodu z kasa, lecze sie przewlekle, a ze staz mam krotki to pracuje za 1600 zl z tego musze sie sama utrzymac; dyrekcja co i rusz wymysla platne szkolenia, ktore trzeba sobie amemu oplacic albo w czesci, wiec zawsze troche sie zwroci. do tego w zeszlym roku skonczylam studia mgr - poszlo mi na to przez dwa lata 7 kola. nie uwazam sie za nieroba, pracuje ile musze, czesto zostaje po godzinach, bo a to rada, a to dzien otwartej szkoly itp, ale ze mieszkam poza ta miejscowoscia, to siedze w szkole np. po skonczeniu lekcji do 18, w domu jestem wtedy po 19. nie mowiac o dyskotekach i innych imprezach. a cwanieakiem bym chciala byc;)