Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lekarz Kraków

Partnerka Poszukiwana

Polecane posty

xyzed Nie przepraszaj, nie każdy może być kochanym prosiaczkiem, ktoś musi być wieprzem, inaczej co bym jadła na święta :D

No ale mięso z prosiaczków jest lepsze niż ze starego wieprza :D

Hmm nie, takich kochanych prosiaczków jest mi szkoda na mielone:P Wolę z takiego dorodnego wieprza, bo i pożytek z niego marny :D

No tak jesteś przedstawicielką grup twierdzących ,że staruchów się trzeba pozbyć ,bo i tak żadnego pożytku z nich nie ma. :D

Oj tam można być wieprzem, będąc młodym. Ehh widzę, że przebywanie w moim zacnym towarzystwie jeszcze nie wpłynęło znacząco na Twoją zdolność rozumowania :P

Widzę ,że aspirujesz na najwyższego :p A że ze mnie już od dawna nieurabialny i niereformopwalny materiał ,to fakt :D:D:D

xyzed Jakie aspiruję? To już się ziściło :P Każdy materiał można urobić, poczekaj aż spłynie na Ciebie mój blask, zostaniesz wtedy kochanym wieprzkiem :P Już pójdę na ugodę i nie zrobię z Ciebie prosiaczka :) Gdzieś nam się doktorek zapodział, czyżby faktycznie znalazł odpowiednią pacjentkę?

O kurde,tom ja niegodzien kontaktu z Tobą:p Dohtorek zapewne uznał ,iż za niskie loty prezentujemy wiec zbyt niski poziom dyskusji ,a tym bardziej zachwytu nad jego osobą :D Dziwne,że nie dostrzegł Twojej BOSKOŚCI :D:D:D:D

Gość gfghfghfh
Autorze szukasz partnerki do tego ? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5486011 no, nie masz czym się pochwalić Marcinie. Lekarzem też nie jesteś :) W dobie internetu niepotrzebna jest wróżka, tylko umiejętność wyszukiwania informacji. Nawet widzę Cię na fejsbuku kryj sie lepiej z tymi kłamstwami. Pozdrawiam

Jakie karalne, toż wykorzystam Cię zgodnie z Twoim przeznaczeniem :P Pan doktor widzę, że nawet przyrząd badań pokazuje :D Dobrze, że chodzę kanałami :P

Aż tak mnie nie lubisz ,że tylko takie przeznaczenie dla mnie widzisz?? :D:D:D:D:D:D

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
.......Ehh widzę napisala pani perfeckionistka

No wiesz żeby do kanałów schodzić przed takimi palantami:o

Perfekcjonizm może być nudny. Hmm ,a nie mogłabyś innego wieprza skonsumować??:D:D:D

Ah zuuuu toć dopiero zajarzyłem ,że widziałem cię w filmie "Człowiek Demolka" w tych kanałach :D serwowałaś kanapkę ze szczurkiem :D:D:D

No wreszcie skojarzyłeś, że jestem gwiazdą dużego ekranu:P Innego wieprza nie chcę, już przygotowałam marynatę :D