Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EloHgWWOrapPrzyszlosciCalyCzas

Czy jestem alkoholikiem ?

Polecane posty

pije 4-5 razy w tygodniu i to nie jedno piwko tylko kiedy ja zasiadam do przykładowego browara to musze zrobić przynajmniej 5 lubie sobie z rana na śniadanie już zaaplikować piwo generalnie lubie pociągnąć też taki maraton od rana do wieczora i np 12 piw.. do tego często mam takie "cugi" że zaczynam w czwartek a kończe chlać w niedziele rano 0.5 litra wódki wypić to dla mnie żadna wielka sprawa nie wyobrażam sobie, wszelkich imprez rodzinnych, z kumplami czy nawet z dziewczyną bez alkoholu... czy jestem alkoholikiem? jeżeli studiuje, dużo trenuje, dobrze staram się odżywiać, kiedy trzeba to jestem trzeźwy.. no własnie? co to jest alkoholik? bo co z tego, że dużo pije skoro potrafie też być trzeźwy kiedy musze i potrafie też robić inne rzeczy...

Gość może spytam tak
gdybyś to samo robił z narkotykami to byłbys narkomanem czy nie?

narkotyki to jest inna sprawa.. nie porównuj proszę

Gość kkkkjjjooll
tak ,masz problemy z alko.teraz pijesz bo lubisz ,pózniej bedziesz pił bo będziesz musiał.tak było z moim bratem ,obecnie ma 30 lat,stracił pracę ,rodzinę ,stał sie agresywny,miewa od 2 lat napady padaczki alkoholowej.gdy miał 20 lat ,też piwkował imprezował,studiował.alkoholizm jest jak nowotwór.

Gość prinsepolo
jeżeli od rana o tym myślisz i sprawia ci to przyjemnośc to tak. może ogranicz się tylko do weekendów?

Gość może spytam tak
jak to inna? Każde uzależnienie jest uzależnieniem, tylko od czego innego. Jedno nazywa się alkoholizm, jedno narkomanizm inne seksoholizm, pracoholizm itd

seksoholikiem tez jestem :) ale jak sie domyślacie nie mam dziewczyny, wiec musze sie codziennie masturbować a jak mialem kiedys dziewczyne to ją dosłownie non stop męczyłem o seks... wiem ze jestem w jakims stopniu alkoholikiem, ale póki mi to nie rujnuje zycia w jakims sensie to co mam narzekac? jest mi ok..

e pedały..

Gość bestia
Dnia 24.01.2013 o 11:39, imperia napisał:

Tak , jesteś alkoholikiem .

chyba cie kur.wo cycki bolą, ze autor to alkoholik, to spoko zjooom