Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sym71

rozstanie

Polecane posty

Gość sym71

powiedzcie prosze co zrobic by wrocil ?odszedl a ja go kocham nie moge bez niego zyc

chyba bardzo cierpisz , bo ciagle zakladasz nowy temat :-( Przykro mi .

Gość sym71
czuje sie beznadziejnie

Gość sym71
odszedl do innej niby z nia nie mieszka ona 3 dzieci ale spotykaja sie

Gość d_..
Wiesz co, skoro odszedł to puść go wolno. Nie zabiegaj, skoro mu nie zależy. Miej swą godność. Czas leczy rany, nie warto zabiegać o kogoś kto cię nie chce!

powiedz czemu tak walczyc chcesz o powrot ? Nie radzisz sobie finansowo , rodzinnie ? Musi byc jakis powod inny poza uczuciem , bo nie szarpalabys sie tak . Na odrzucona milosc jest tylko jedna rada-czas i akceptacja tego stanu rzeczy.

Gość sym71
eleene to jest tylko uczucie. pracuje i mam praktycznie wszystko tylko Jego nie mam a to boli jak cholera.Jestem zadbana szczupla kobieta zawsze mialam powodzenie ale ja kocham jego..

akurat to , ze jestes piekna kobieta nie ma zupelnie znaczenia .Czasem wybranka -ta druga meza jest zwyczajna szara myszka i ginie w tlumie.Roznymi walorami ludzie sie kieruja , zreszta kazdy ma inny kanom piekna i urody .Doskonale Cie rozumiem, ze boli jak diabli, masz zapewne poczucie porazki i kleski.Ale nie twoja w tym wina.Nie odpowiadasz za czyny partnera i jego wybory zyciowe.Tak jak pisalam musisz dac sobie duzo czasu , postarac sie rozpieszczac, dbac sama o siebie .Miej dla siebie wyrozumienie i staraj sie powoli akceptowac stan rzeczy.Dopoki bedziesz walczyc z myslami , z akceptacja tego bedzie bolalo i gryzlo, az do utraty tchu .Wiem, ze serce masz , ajk potluczone lustro , cale w drobnych kawalkach . Wkrecanie sie w ta sytuacje bedzie poglebialo twoje zatracenie sie w bolu i zjesz siebie sama na przystawke i swoje poczucie wartosci tez . Potem bedzie trudno go odbudowac . Pomoz sobie sama kochajac swoja osobe w dwojnasob . Badz rozpieszczajaca siebie .

Gość sym71
dziekuja za te slowa ja to wszystko rozumie i wiem.wiesz czego nie moge zrozumiec ze moj maz mial tak naprawde wszystko dom super corke oboje pracujemy zdrowie a on poszedl na rozwodke z 3 dzieci ktora bawi sie facetami a moj sie w to zaplatal bylismy razrm 20 lat

i pewnie nikt nie zrozumie .Ani Ty a moze i on sam tego nie rozumie do konca. Wczoraj ogladalam film " Slodka zemsta".Z tego filmu wynikala jedna prawda , bohater czul sie przy zonie -prawniczce nieudacznikiem.Ona byla bardzo kreatywna, odnoszaca sukces po sukcesie , miala panaceum na madrosc, byla wciaz piekna kobieta .On po latach popadal w coraz wiekszy marazm, ze nie dotrzymuje jej kroku .Ze zawiodl ja , ze po drodze zgubil marzenia i stracil swoje cele zyciowe .Znalazl inna sobie , by znow na nowo byc dla kims wzorem , bohaterem, kims komu on bedzie pokazywal droge . Obejrzyj ten film , moze bardziej zrozumiesz, ze ludzie tak naprawde po drodze gubia siebie i brna w najbardziej nierozumiale sytuacje, zamiast probowac cos zmienic, ulepszyc to co jest . Przykro mi , ze cierpisz, ale poza wsparciem tu nic Ci nie moge pomoc .

Gość sym71
dzieki jestes wielka

Gość kazdyznak
dodam jeszcze ze proszenie go o to by wrocil przynosi dokladnie odwrotny skutek.. zniknij z jego zycia, przestan prosic by wrocil! dopiero wtedy zastanowi sie czemu tak nagle zniknelas, czemu se nie odzywasz - byc moze przemysli, przeanalizuje sprawe. Jesli chcesz byy do Ciebie jeszcze wrocil i chcesz sie o tym przekonac to jedyne rozwiazanie :/ - byc moze sie uda. Wiem ze to bardzo ciezkie do zrealizowania ale musisz zacisnac zeby i przestac prosic o milosc!

Gość wie ktos kim z zawodu jest
eleene

Gość zdradzona zona
wspolczuje ci , sama tez to przezywam .nie chce mi sie zyc

Gość ciekawska wiedźma
Zrób sobie dobry obiadek przy świecy, posłuchaj fajnej muzyki. Obejrzyj jakiś kryminał, zacznij robić generalne porządki. Po prostu zajmij się czymś zamiast myśleć o pierdołach. Widać tamta lepiej dupy daje i częściej. Potrzebuje frajera do utrzymania domu, a więc przypływu gotówki. To się nazywa PROSTYTUCJA. Ale zanim ten twój facet do tego dojdzie to się wpieprzy w to bagno na całego. Więc nie żałuj jelenia. Niech sobie pobiega po rykowisku i zapładnia dorodną łanie z przychówkiem. Bo miłości tam nie ma. A twojego uczucia szkoda dla takiego leszcza

Gość sym71
do zdradzona zona .napisz cos wiecej