Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki Fon

Nie daje rady

Polecane posty

Gość Wielki Fon

Poznalam go na Internecie dwa lata temu. Spotkalismy sie i sielanka trwala kilka miesiecy. Pozniej sie wkurzylam bo on caly czas siedzial na necie i nadal podrywal panny, wiec zakonczylam z nim znajomosc. Co spowodowalo, ze on przestal na tym Internecie siedziec. Po kilku miesiacach odezwalam sie do niego. Pare razy ze soba telefonowalismy,pozniej bylo spotkanie. Niesamowicie mi sie podobalo. Pozniej on zamilk. Odezwal sie po 2 miesiacach. Ja wiedzac, ze on sie mna bawi nie odebralam tego telefonu, postanowilam, ze odezwe sie do niego za kilka dni. Skoro ja czekalam niech on tez poczeka. Tak wiec odezwalam sie dwa dni temu i nic...cisza...Z jednej strony mam ochote mu wygarnac wszystko, z drugiej wiem, ze on sie mna bawi i malo go to obejdzie, a nawet sprawi mu przyjemnosc moje zachowanie. Oszaleje...Ja go kocham!!!!

Gość Wielki Fon
Nie,mam ponad 30...Wiem, ze to glupie...Facet mi sie podoba, fajnie z nim spedzilam czas i dlatego mnie do niego ciagnie

Gość Wielki Fon
pomocy!!!!

Gość dgdfg
coż... musisz o nim zapomnieć

Gość Wielki Fon
Czyli w ogole juz sie nie odzywac?

a po jaka cholere chcesz sie odzywac ? Czyz nie przyjmujesz do siebie tego, co sama nam napisalas ?On nie chce Ciebie i dalszego rozwoju sytuacji. Odpusc sobie dziewczyno a wysilki skieruj na szukanie innej Milosci .

Gość Wielki Fon
No coz...chcialam trzezwego spojrzenia na sytuacje.