Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

demonica27

do fetyszystów stóp

Polecane posty

Czy fetysz stóp łączy się jakoś u Was z fetyszem nóg? Tzn. czy kręcą Was stopy dziewczyn, które mają super nogi?

bo mnie w sumie dziwi fakt, że często fetysz stóp jest traktowany jako jakieś zboczenie nieomal. Gdy faceta kręcą nogi dziewczyny to wszystko jest ok, a stopy to przecież część nóg, więc o co kaman...?

o zacofanie :D a niektórym o to że nogi jako nogi nie wydzielają takiego "aromatu" jak same stopy ... No bo przecież lydki czy kolana jak się troszkę przepocą co nie pachną tak jak stopy ;) Autorko skąd klikasz ?

o zacofanie :D a niektórym o to że nogi jako nogi nie wydzielają takiego "aromatu" jak same stopy ... No bo przecież lydki czy kolana jak się troszkę przepocą co nie pachną tak jak stopy ;) Autorko skąd klikasz ?

Gość ludzki przedmiot
Nie łączy. Mogą być stopy takie, że chce się lizać, a łydek, ud już nie. Ale może też się łączyć Demonica.:( A Ty lubisz lizać męskie stopy albo nogi?:(

męskie? No co ty. Nie znam zresztą dziewczyny, która by to robiła. Nogi, stopy są ważne u laski, nie u faceta...

nie otwierałem . Za moment zobaczę ;) Pieszczenie stóp przez faceta kobiecie to nie zboczenie :D tylko pewien rodzaj oddania się i wielbienia jej jako osoby jak i jej ciała ;) muszę znikać . Bądz wieczorkiem jak chcesz, to poklikamy :)

Gość ludzki przedmiot
Demonica. Absolutnie nie chciałabyś mieć męskiej stopy w ustach?:( Nie wierzę, że nawet przez chwilę Cię to nie podnieciło.:( Może wstydzisz się?:(

Gość Tomasz ze Stalowej Woli
SKARBY! PISZCIE ;-) :classic_cool:

Gość kordynator321
Tuitaj macie na zywo zapraszam www.oncam.tv/pl/pp/chlopak86

Gość A mi by się podobała
zabawa pieszczenia stóp obcej takiej nie dla mnie,ale mnie kręcącej mnie bardzo,nie w ramach związku,ale jakiejś przyjazni o zabarwieniu erotycznym,jak wróciłaby z randki z kimś innym lub szła na nią.

Gość A mi by się podobała
ale fajnie by było

Gość sexi chlapu.
witam ja jestem przystojny chłopak i do czego sie pżyznaje jestem fetyszysta pięknych kobiecych stóp i dłoni, zresztą podkreślam to każdej lasce. fetyszyzm to taki że u pieknej laski się dotyka i pieści dany fetysz szppilki , i te sprawy , to normalne ale nazwa nie bardzo

Gość sexi chlapu.
fetysze są różne zresztą kobiece piękne nużki pachną...

Gość sexi chlapu.
piękna laska w szpilkach , pomalowane paznokcie , na burgund, gabaretki palce lizac, nóżki zainteresowane ?

Gość gość
ja sprzedaję zdjecia stópek , skarpetki, podkolanówki , rajstopki i buciki ;D Oczywiście używane . Jakby był ktoś chętny , piszcie -gg : 13986521 ;D

Gość Zuzka chce łóżka
ja zerwałam własnie z kolesiem przez to że nie widział w ogóle mnie tylko moje stopy.. nie wiem co Wy w tym widzicie? szukam faceta proszę o kontakt tylko bogatych, wiek nie ma znaczenia tylko poważne propozycje z Katowic! http://www.datezone.com/users/niesfornazuzia/zdjecia/8989245/

Gość gość
stopy można pieścić ale bez przesady,że tylko stopy. Kobieta ma na ciele tyle cudownych miejsc

Gość wyjdźcie
Tylko MĘSKIE stopy !! Żadnych babskich giczałów, wszystkie krzywe od tych szpilek ku*wa jak kinol Gonza z muppetów.

Gość ladymiska
Mam do zaoferowania pachnące rzeczy oczywiście świeżo noszone. LadymiskaMAŁPAonet.pl