Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetgirl13441

problem z facetem, proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość sweetgirl13441

Domyślam się,że takich wątków były już setki, ale chciałam Wam przedstawić swoją historię i prosic o odpowiedź co mam zrobic i dlaczego tak się stało. Tak więc od początku.. Poznałam w internecie chłopaka, ja mam 18 lat, on 23. Zanim się spotkalismy gadaliśmy w sieci przez jakiś miesiąc, potem przyszedł czas na 1. spotkanie. Wszystko było jak trzeba, czułam się jakbyśmy się znali już baaardzo długo. Po spotkaniu były słodkie smsy, odzywał się, mieliśmy kontakt prawie codziennie.Później kolejne spotkanie i kolejne, w sumie widzieliśmy się 4 razy. Na ostatnim spotkaniu zdecydował się na pocałunek i już byłam prawie pewna,że to jest właśnie to i że wreszcie los się do mnie uśmiechnął. Omawialiśmy następne spotkanie, mieliśmy się spotkać w tym tygodniu, bo miał cały tydzień wolne w pracy, z ustalaniem terminów spotkań zawsze przeszkadzała nam jego robota, bo długo pracuje, widzieliśmy się jakoś raz na tydzień, czasm co dwa tygodnie, a on od początku tygodnia milczy, ani smsa ani na fb się nie odzywa. Martwiłam się,że coś mogło mu się stać, więc napisałam mu smsa czy wszystko ok, ale też zero reakcji. Dodam może jeszcze, że jak się poznaliśmy, był on jakieś 2 tyg po rozstaniu z dziewczyną z która był rok. Już różne scenariusze przychodzą mi do głowy.. Wszystko było dobrze, gdy nagle z dnia na dzień przestał się odzywać. Co mogło się stać? Znudził się mną? chyba bym to zauważyła wcześniej.. naprawde nie wiem co o tym myśleć..

Gość sweetgirl13441
niestety, ale to chyba on rzucił mną :P

Gość Rika5165
Mysle, ze pocalunek byl wynikiem braku bliskosci innej osoby. Skoro rozstal sie z dziewczyna to mu brakuje kobiety, ale ze rozstanie bylo niedawno to nie chce nikogo nowego. Po rozstaniu zawsze czlowiek potrzebuje przerwy. Przykro mi ale chyba wlasnie tak bylo.

mbył on jakieś 2 tyg po rozstaniu z dziewczyną z która był rok. moze wrocil do bylej malo czasu minelo od jego rozstania lepiej o nimm zapomnij