Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mroowka85

Mamusie wrzesień 2013

Polecane posty

Hej, postanowiłam założyć nowy temat. Tak sobie pomyślałam, że może każda z was która ma termin na wrzesień albo w okolicach września podzieli się wrażeniami na temat ciąży, swoich obaw, jak się czują.. Ostatnią miesiączkę miałam 6 grudnia no i do dziś się nie pojawiła.. Zrobiłam 3 testy ciążowe i wszystkie pozytywne... Byłam u lekarza 2 stycznia ale było jeszcze za wcześniie żeby cokolwiek powiedzieć, lekarz kazał mi przyjść 30 stycznia więc idę za tydz... Ale powiedział, że tak późno mam przyjść bo będzie już wszystko ładnie widać i skieruje mnie na badania krwi i założy karte ciąży... To moja druga ciąża, ale przebiega całkiem inaczej niż pierwsza.. W pierwszej oprócz pobolewaniu w podbrzuszu nic mi nie było.. Całą ciąże czułam się świetnie(chodzi o samopoczucie) leżałam niestety tylko na podtrzymaniu bo dostałąm skurczy w 26 tyg ciąży :) NAszczęscie urodziłam w 37 tyg i skończyło się wszystko dobrze... Natomiast teraz mam straszne mdłości, cały czas źle się czuję.. Całkiem inaczej niż w poprzedniej ciaży... Według miesiączki dzisiaj zaczęłam 8 tydz ciąży :) Termin porodu według moich obliczeń przypada na 13.09.2013 hehe 13 w piątek ;p Ale to wszystko lekarz mi powie za tydzień.

DOpiero teraz zauważyłam, że ktoś założył ten temat niedawno... No ale najwyżej będzie jeszzcze raz taki sam.. Czekam na wiadomości od was :)