Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukierniczkapelnacukru

bunt u 1,5 rocznego dziecka i tylko MAMA

Polecane posty

czy u was tez tak jest, dziecko sie buntuje , jest uparta chce zeby bylo po jej mysli i ciągle chce byc ze mną. Wszedzie.co robic

U nas tez sa na pady złosci,jak czegos nie dostanie kładzie sie na ziemi i płacze (po chwili wstaje i sie smieje) jak czegos nie pozwalam to zaciska piastki i cały sie pręzy;/ staramy sie na to nie reagowac...ma 14 ms

ale ona mnie na chwile nie spuszcza z oka bo ja wyjdę to sie drze, bo placzem tego nazwac nie moge.

Gość jfhufbdidfo
u mnie jest to samo (16 miesiecy) i trzeba tłumaczyć, tłumaczyć i jeszcze raz tłumaczyć dlaczego tak nie wolno, dlaczego tego nie wolno itd itp

Gość MAMA 3 LATKI
to całkiem normalne , że dziecko poza tobą świata nie widzi znajdż mu/jej ciekawe zajęcie na moje działało np. , że pozwoliłam sie bawić przy odkręconym kranie , dałam kubeczek miseczke i nalewało wody albo miseczka z wodą i łyżka i udawało , że gotuje

Gość wiedzma100
a zostaje z kims poza toba? czy tylko ty jestes z nia caly dzien? kurde wspolczuje:0 ja w sumie od samego poczatku duzo mowie z mala, jak musze wyjsc i ja zostawic z mama czy siostra to mowie mama musi isc daj buzi papa , daje mi calusa i papa.

ja jestem w 6 tyg ciązy i jestem cały czas w domu-ciąza zagrozona) po zatym jak pracowalam byla z tesciami

tylko ze jak jej mowie ze musze isc owszem daje buzi zrobi papa a po chwili krzyk MAMAAAAA

a kiedy mija taki bunt i złośc dziecku?

Gość wiedzma100
to moze sprobuj tak jak radzi tu ktoras mama.. znajdz jej ciekawa zabawe... cos nowego. zeby sie zajela i zapomniala o tobie. czasem nawet najprostrze rzeczy daja dziecku duzo frajdy. moja ostatnio targa gazety i pakuje papierki do plastikowej butelki:) ale w sumie dzieci sa rozne. ale cos z tym zrobic musisz bo jak urodzisz drugie to na pewno bedzie zazdrosna

Gość jfhufbdidfo
ja jak muszę wyjść to ktoś w tym czasie zabawia moje syna zeby nie widzial

Gość dddddddsa
u mnie jest to samo....