Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natt1natt1natt1

brak miesiączki

Polecane posty

Cześć. Mam problem i nie wiem co mam zrobić. Spóźnia mi się miesiączka, dziś jest 32 dzień, a dostaję zawsze co 26-28 dni. Przez ten misiąc współżyłam z chłopakim 3 razy (ostatniego dnia dni niepłodnych i jakoś po skończeniu się dni płodnych). Każdy raz był w prezerwatywie, która nie pękła, sprawdzaliśmy i przede wszystkim i dochodził we mnie. Ale poza tym uprawiamy petting, może plemniki zostały przeniesione, ale chyba w to wątpię. Nie mam możliwości iść do ginekologa. Mam biały gęsty śluz, chyba z grudkami, bezwonny i jest go bardzo dużo. Proszę o jakiś komentarz, pomoc. Pozdrawiam.

Gość tez tak mialam
ja mialam duzo bialego sluzu okres przyszedł :)

spokojnie plemnik nie terminator przez prezerwatywę nie przelejzie:) tak samo jak nie ma jakiś mikro niezidentyfikowanych otworów w gumce a jak ona pęka to po prostu jest jedna wielka dziura:) a okres...ma to do siebie że czasem spóxni się bądź przybędzie za wczesnie o dni kilka:)

Gość kaśka kowalskiego jestem
KAWAŁ: Przychodzi baba do dentysty i rozkłada nogi. Dentysta : -Oj proszę Pani , ginekolog piętro wyżej! - powiedział z ironicznym uśmiechem Baba na to : -Panie , zakładałeś Pan mężowi wczoraj sztuczną szczękę ? Toja Pan dzisiaj wyjmuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ania.doradca.ladeevit
Gęsty śluz pojawia się przed miesiączką, więc może to sygnalizować, że niedługo dostaniesz okres. Ale dla pewności możesz zrobć test (do kupienia w aptece czy nawet w niektórych sklepach), ale mimo wszystko najpewniejszy będzie test z krwi- beta hcg.

Zrobiłaś test? Taka wydzielina nie musi koniecznie świadczyć o ciąży.

Spokojnie, jeśli używacie prezerwatyw to w ciąży nie jesteś prawie na pewno:) Jakiś czas temu byłam w podobnej sytuacji (spóźniający się okres, baaardzo dużo śluzu, bardzo złe samopoczucie i POZYTYWNY TEST) a w ciąży nie jestem ;)

Gatito, u wielu kobiet dochodzi do samoistnego poronienia na bardzo wczesnych etapach ciąży. Ale możliwość, że wynik testu był fałszywie dodatni też istnieje.