Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka glupota

Dzwonie po calym dniu a on - jestem smutny nie chce z nikim rozmawiac...

Polecane posty

Gość jkjdzjsjdjkk
"uwazam,ze jesli jest sie z kims to zawsze chce sie z ta osoba porozmawiac" "ale szczerze mowiac ochota na rozmowe mi przeszla" wiesz co znaczy przeczyć samej sobie ?

Gość Aska kraska
A moze poprostu z nikim nie chcial rozmawiac mial dol i tyle. Zamknol sie w swoom swiatku i potrzebowal ciszy... Tak trudno to uszanowac i nie robic zaraz fochow, szukac ukrytego powodu itp... Zajmij sie troche swoim zyciem a ni tylko nim ...

Gość Aska kraska
Acha a to ze odebral swiadczy o tym ze cie szanuje a nie olewa. Powiedzial wprost ze potrzebuje chwili samotnosci i juz. Jak by nie odebral z takiego powodu to znaczy ze ma cie w dup... I mu przeszkadzasz..

Gość taka glupota
wracam aby powiedziec co dalej zadzwonil po pracy i pyta czemu sie nie odzywalam caly dzien, ze przeprasza za wczoraj,ze chyba oboje nie mielismy humorw, a pozniej dluga mila pogawedka na skype dzieki Bogu on nie jest taka zolza jak ja bede sie uczyc na swoich bledach

Gość wredniucha10
jedno jego życzliwsze słowo i już stoisz na dwóch łapkach i merdasz ogonkiem - i jeszcze całą winę bierzesz na siebie - brawo!

Gość taka glupota
Dzieki wredniucha tez sie ciesze;)

Gość incredibles
gratuluję i zazdroszczę.. u mnie ta cisza trwa dłużej.. już kilka dni sie nie odzywa ;( to chyba koniec

Gość nie potwornie wkurzaja
zbyt czeste smsy i telefony. Wkurzylabym sie, gdybmy byla wciaz pod takim obstrzalem, po prostu nie chialabym miec takiego partnera, ktory nie daje mi minuty prywatności. Dla mnie to brak szacunku dla drugiej osoby, nachalnosc, mowiac konkretnie. Na szczescie w naszym malzeńswtie kazdy a prawo do odrobiny wlasnego zycia i spokoju.

Gość taka glupota
Ale absolutnie ja nie jestem nachalna,ale oczekuje chociaz jednej rozmowy codziennie, ja nie wypisuje smsow, nie wydzwaniam ale jesli potrzebuje z nim pogadac a on nie ma ochoty to tak jakbysmy sie rozmijali na szczescie wszystko jest wyjasnione a wolnosci ma baaardzo duzo:)

Gość taka glupota
incredibles kilka dni? to dlugo, jestescie razem czy tylko sie spotykacie

Gość incredibles
poznalismy sie w pazdzierniku. Oboje jestesy po zwiazkach, z przejsciami i z problemami. nie jestesmy nastolatkami i nie poprosil mnie o bycie jego dziewczyna, spotykamy sie i to mi odpowiadalo. tyle, ze to on zawsze pierwszy sie odzywał, pisał. Ma taka prace, ze czasem 1,2 albo 3 zmiane/noc. Ja nie chcialam sie narzucac, owszem czasem napisalam pierwsza. smsowalismy codziennie, rozmaialismy co 2,3 dni, czesto w nocy, ale ost nic mi nie odpisuje kilka dni. wiec to troche dziwne jak dla mnie..

Gość incredibles
myslałam, ze to koniec.ale odezwał się!!! ;)