Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wroz.gabriel

Interpretacja snu

Polecane posty

Gość wroz.gabriel

Każdy z nas ma zdolności paranormalne. Nie wszyscy zdajemy sobie z tego sprawę. Jeszcze mniej z nas potrafi z nich korzystać. Nasz duch daje nam podpowiedzi i wskazówki, stara się nakierować na odpowiedni tok myślenia, ułatwić podjęcie ważnych decyzji. Jednym z głównych sposobów komunikacji ducha z ciałem jest sen. Sen nie jest jednak jasnym, prostym przekazem, trzeba go umieć zinterpretować, odczytać komunikaty płynące z naszego wnętrza. Prawidłowe wykorzystanie sennych wskazówek może nam ułatwić podjęcie trudnych wyborów, właściwe pokierowanie swoim życiem, znalezienie rozwiązań dla, zdawałoby się, nierozwiązywalnych problemów. Jeśli nie rozumiesz swoich snów, stanowią one dla Ciebie zagadkę, tajemnicę, a jednocześnie utkwiły Ci w pamięci, wywołały emocje, zdziwiły to znak, że potrzebujesz pomocy. Potrafię interpretować sny, przekonałem się o tym na własnym przykładzie. Moje sny zawsze były bardzo wyraziste, czułem, że jest w nich ukryty głębszy sens. Szukałem go, starałem się odgadnąć. Wiele trudnych życiowych decyzji podjąłem właśnie na podstawie snów. Potem zacząłem interpretować sny najbliższych, przyjaciół, znajomych. Teraz chciałbym pomóc także Tobie. Jeśli potrzebujesz pomocy w interpretacji snu zwróć się do mnie! Opisz mi możliwie najdokładniej swój sen drogą mailową (wroz.gabriel@op.pl), otrzymasz informację o sposobie dokonania płatności (SMS 9,84zł brutto). Odpowiedź z interpretacją swojego snu otrzymasz w ciągu 72 godzin od dokonania zapłaty. Nie opisuj snu, którego znaczenie potrafisz odgadnąć samemu albo takiego, który nie zrobił na Tobie wrażenia. Taki sen najprawdopodobniej nie niesie ze sobą jakiegoś głębszego przekazu i niewiele da się z niego wyinterpretować.

Gość Anetka P.
Serdecznie polecam. Dzięki niemu przestałam się bać mojego koszmaru:).

Gość gtaaaa
Chlopie jak nie masz klientow szukaj roboty na portalu wrozby.online.pl , tam potrzebuja wrozek.