Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agentkareserved

reklamacja reserved doradzicie?

Polecane posty

Gość agentkareserved

wewrzesniu 2011 kupiłam w reserved skórzaną torbę, nosiłam około roku, dzisiaj wyciagłam ja z szafy i miejscami sa jakby wytarcia przetarcia, mam 2 lata gwarancji, i tu pytanie reklamowac czy nie wypada?

Gość nie ma reklamacjii na takie co
2.1 Co nie podlega reklamacji w wyrobach skózanych? części wymienne tzw. fleki lub wierzchniki, starte lub przetarte spody obuwia, uszkodzenia mechaniczne (obicia, otarcia, rysy, nacięcia), niedopasowanie obuwia do stopy, urwane lub uszkodzone w wyraźny sposób mechaniczny ozdoby (kokardki, guziczki, klamerki), uszkodzone w sposób mechaniczny zamki błyskawiczne, naturalne zużycie obuwia, wady powstałe z braku odpowiedniej konserwacji obuwia (np. przemakanie obuwia), farbowanie obuwia wynikające z nadmiernej potliwości stóp lub nadmiernego przemoczenia obuwia, wady powstałe na skutek czyszczenia i mycia obuwia środkami do tego nie przeznaczonymi, wady powstałe na skutek prania obuwia w pralce, plamy na obuwiu powstałe na skutek działania czynników zewnętrznych.

Gość agentkareserved
nic sienie urwało torba solidna tylko miejscami powycierana

Gość ewwewewererre
dla mnie to jestes nienormalna, rok nosila torbe i jej sie zepsula i chce reklamowac, smeiszne. rozumiem jakbys miesiac nosila, ale rok...

Gość nie ma reklamacjii na takie co
tempa dzido tam wyzej pisze że na otarcia nie ma!!!!

Gość 454654654646466
nie mozesz zareklamowac zuzycia materialu typu otarcia czy przetarcia.... torbe mozesz reklamowac jak jakies klamerki odpadna lub szwy puszcza i to w trybie normalnego uzytkowania a nie jak potniesz ja nozyczkami. a poza tym babiszonie po prawie dwoch latach to se kup nowa jak ci sie zuzyla...

Gość bjguguihjhj
jak masz na 2 lata gwarancje to możesz sprówowac zapytać jak się zgodza to super jak nie to się trudno mowi.. Mi się przełamały buty na podeszwach myślałam że nie przyjmą gwarancji bo nbyły 2 dni przed koncem terminu a przyjęli i mam nowe buciki ;)