Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fddfsdfd

Lubię ostry seks, lubiębyćbita, wiązana i poniżana

Polecane posty

Gość fddfsdfd

To masochizm czyli "zaburzenie seksualne". Skoro to zaburzenie to powinnam sięleczyć?

Gość ja zbok numer 1
nie, bo faceci to lubia 🖐️

Gość fddfsdfd
Wiem, z moim siędobrze dopasowałam pod tym względem :P Mimo, że jest 5 lat starszy i mial wiele dziewczyn to nigdy nikogo nie wiązał, a uwielbia to :D

Gość moja zonka bardzo lubi jak
leje ja kutasem po buzce a potem zalewam jej usta mowiac przy tym ze jest moja kurwą i szmatą.

To jest zboczenia. Ale w normie, tak więc spokojna bądź.

Gość fddfsdfd
No tak, facet mi mówił, że jestem zboczona ;D ale chyba nie narzeka. A przynajmniej mam takąnadzieję:)

ją moją laske też łapę za włosy i ręce, że ona nie ma szans się ruszać, ale dla innej to mógłby być gwałt

Gość 65yy5
mnie oststnio taki jeden ...pozycja na jeźdzca zaczał klepec po tyłku mietosic mi posladki....pierwszy raz...szok, ale za drugim razem całkiem spoko, nawet fajnie.......i jebany zaczał mnie łapac za włosy gdy zaczelismy dochodzic...to akurat mi przeszkadzało, albo wkładanie plauchów do buzi, tez beznadzieja............i na siłe majty mi ściągał......ale to nie był gwałt, orgaźmik był, poprostu ja sie tak zawsze opieram, ale jak sie mnie odpowiednio nastroi to zaczynam zmieniac zdanie

Gość fddfsdfd
Ok, nie jakoś hardkorowo bita ;) Lubię klapsy, lubi jak ściśnie mi cycki (żeby bolało), lubię, jak dotyka mnie mocno, albo np przypiera do ściany. Łapanie i ciągnięcie za włosy jak mnie bierze od tyłu teżlubię ;) Albo jak dociska mi głowęw trakcie loda (sama mu kazałam :P). Lubięczućna sobie jego ciężar. Ostatnio nawet mnie przydusił i to też mi siępodobało... ale wszystko z granicami oczywiście. Reasumując, bardzo lubię, kiedy sięze mną nie cacka, nie jest delikatny

Gość fddfsdfd
Nie wiem co jest z tymi spacjami, naprawdę, tylko na Kafeterii mi je zjada. Tak więc sorry za to!

taaaaaa pozycja..a nie wazne rzna cie a potem "majty sciagal-jak raczylas sie wyrazic" ciekawostka zajebista ciekawostka

Gość fddfsdfd
65yy5 - a ja lubięjak wkłada mi do ust swoje palce. Co więcej, sama teżto robięi wkładam jemu Jedyna rzecz, na którąsię nie zgodziłam do tej pory to anal. Czasami myślę, że fajnie byłoby spróbować, ale nie jestem jeszcze na to gotowa, zresztąsię boję. Także póki co odpada. Ale lizanie tyłka czemu nie ;) Chciałabym teżjemu polizać, ciekawe czy sięzgodzi

Gość fddfsdfd
A klapsy podczas seksu od tyłu... takie mocne ;) poezja.

Gość kumata
Teraz wszystkie beda lubialy byc bite i ponizane bo przeczytaly ksiazke o greyu

Gość Missta
Chodz fdd na maila podkrece cie troche...jamcijestx@o2.pl

ja też analu nie lubię, nawet jak sobie lewatywe robi wcześniej, za bardzo ją boli i ni e mogę się wyżyć jak ją boli i masz łzy, a za włosy podczas loda to uwielbiam trzymać i jak dochodzę to nie puszczę za żadne skarby i "ona to wie "

Gość fddfsdfd
Nie czytałam książki o Greyu. Cukierek, mój strasznie chciał, i ażczasami mi przykro, że mu tego nie daję, ale cóż. Za wiele szczęścia :D Nawet na palca sięnie zgodziłam jak do tej pory. A tyłek Ci kiedyś lizała? :P

Gość upupupup
upupup

Kiedy już skończy mnie ssać, tak że jej zdławiona ślina będzie spływać mi po udach, skłoni się niżej i zlizując to co pozostawiła, dotrze do tyłka, który głęboko wyliże...

Rozwińmy wątek w bardziej kameralnych warunkach - staystrangers @ gmail .com

Gość szukajacy wrazen
I co temat umarł - a też chętnie bym coś potarmosił i wysciskał. Jeśli coś to też zapraszam kameralnie - wertyqwerty@interia.pl

tak !!! rowek delikatnie mi też lize i jajka też . najbardziej lubi jak ją nadziewam penisem i tak wchodze między wargami sromowymi i wychodze aż prawie cały i zoledzia ocieram tylko wchodzac płytko i wychodzac -to aż mnie rękami trzyma i usta otwiera przy zmrozonych oczach i tak fajnie oddycha . i wtedy ja ją chwytam mocno i zaczyna się zabawa . lubi to :) samo zdrowie