Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddsa

co mi jest? nerwica?

Polecane posty

Gość dddddddsa

zauważyłam, że od pewnego czasu tracę grunt pod nogami, gdy sytuacje wymyka mi se spod kontroli; wpadam w pewnego rodzaju panikę, ogarnia mnei lęk; dotyczy to w sumie błahych spraw, tak jak np. dzisiaj gotowalam grochówkę i akurat miał przyjść na obiad teść; wszystko było ok, gotowałam ten cholerny groch chyba 3,5h a i tak był twardy; a teśc jest taki, że np teściową to od razu skomentuje jak cos mu w jedzeniu nie pasuje; nie wiedziałam juz co robic więc przecedziłam zupę przez durszlak, wybrałam kawałeczki boczku i resztę (czyli ten niedogotowany groch) zmiksowałam. Zupa wyszła moze jadalna, ale nie najlepsza - taka trochę inna w smaku niż zwykle bo czesc boczku nie udało mi se wybrać i tez zmiksowałam. Naprawdę przeżywam to jako straszliwą porażkę. Dlaczego tak się dzieje? Czy ja jestem jakas nienormalna czy co?

Gość hdewal
tak ,odpowiedziałaś sobie na swoje pytanie- jesteś nienormalna i zasięgnij porady specjalisty nim będzie za późno bo na przykład będziesz mieć poważniejszy problem typu brak pracy, brak kasy na kredyt, brak kasy na chleb czy chorobę to pewnie jeszcze sobie żyły podetniesz.