Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaWadas

AFTY

Polecane posty

Gość AniaWadas

witam , dzisiaj byłam z moja miesieczna córeczką u lekarza bo furczala noskiem i troszkę kaszlała i miała buzie zaklajstrowana tak jakby flegma ale w ciagu dnia wszystko się uspokaja! wszedzie czysto uszka gardłko płuca! odciągałam aspiratorkiem ale nie idzie nic! mała ma afty i zastanowiam się czy to moze od tego?;) proszę o rade....!

Gość dwtfgrea
ja jako dziecko ciągle miałam afty, byłam pierwszym dzieckiem i rodzice przeginali ze sterylnością, co smoczek upadł to był wyparzany etc. Więc jeśli tak robisz to błagam przestań, bo to ustrojstwo cholernie boli a potem to już nic nie pomaga tylko wyrosnąć trzeba jak o katar chodzi to ie spotkałam się żeby mógł być od aft... predzej w drugą stronę

Gość AniaWadas
własnie wydaje mi się ze te flegmy moze miec od aft bo jak dostanie cycorka to jej przechodzi i katarek tak samo! a tak jak mowię dzisiaj lekarz powedział ze wszedzie czysto! a w ciagu dnia tak języczkiem mieli :) a smoczka Ona nie chce wgl wiec jej nie daje! :)

Gość AniaWadas
i tak jak pisałam te flegmy i ten katarek tylko rano! w ciagu dnia nie ma , a w nocy tez ładnie spi i oddycha ! tylko rano