Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xenofobbia

czy zna się ktos na zagęszczaniu włosów w formie naklejenia maski ?

Polecane posty

Gość xenofobbia

chciałabym tak zabieg sobie wykonać bo mam przerzedzone włosy tzn gdy np zrobie sobie przedziałek to jest on duzy i ma przeswity czasem widze kobiety które mają zagęszczone włosy i ładnie to wygląda, nie maja żadnych dopinek ,jak zrobi kitke to ta kita jest bardzo gruba w gumce albo ma przedziałek na głowie ja nitka chciałabym u siebie taki efekt wykonać, i wiem że polega to na naklejeniu na glowę maski w włosami takimi samymi jakie mamy czy któraś z was to robiła , ewentualnie jakaś firma która to robi, poproszę np linka

Gość xenofobbia
up

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaa99
Jest coś takiego?? Jak to w ogole wygląda? Nie chodzi o to, że się po prostu dopina??

Gość xenofobbia
nie dopina, przylepiaja na pół roku i chciałam się dowiedzieć od tych które to mają maja to spikerki , prowadzące programy w tv itd też chciałam sobie to zrobić, tym bardziej na wiosnę

Gość xenofobbia
MicroLines to siatka z niewidocznych specjalnych nitek w które są wplecione wysoko gatunkowe włosy. Są one dopasowane pod względem koloru, stuktury i długości do własnych włosów. Wynikiem jest naturalna i gęsta fryzura. MicroLine jest mocowane na trwałe i może być noszone przez wiele miesięcy. Włosy zachowują się naturalnie przy pływaniu, w saunie czy jeździe kabrioletem. Nie istnieją, jak w przypadku innych produktów do retuszowania ubytków, żadne ograniczenia w codziennym funkcjonowaniu.

Gość a ile to kosztuje
i gdzie można cos takiego zrobić?