Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaagdaleeenaaaaa

od tego urosły mi piersi, super metoda!

Polecane posty

Gość maaagdaleeenaaaaa

możecie mi nie uwierzyć, sama nie byłam co do tego przekonana, ale postanowiłam spróbować, bo nic nie stracę a może akurat coś z tego będzie, i eureka! od jakiegoś miesiąca masuję regularnie piersi po prysznicu, 100 obrotów na każdej, używam do tego kremu na wypełnienie biustu, oczywiście może byc to jakikolwiek krem, albo i bez, to już zależy od osoby. Zawsze miałam małe piersi, ledwo rozmiar A, dzisiaj załapują się na B! są strasznie spuchnięte i obolałe, ale to chyba dobry znak.. od razu powiem że to nie dlatego że jestem przed okresem, bo okres dostane za jakieś dwa tygodnie, i zawsze miałam obolałe piersi 3 dni przed.. :) mam nadzieje że zostaną w takim rozmiarze, albo się powiększą, tylko bez tego bólu, bo to akurat jest straszne :)) probowalyscie kiedys tego? byly jakies efekty?

Gość maaagdaleeenaaaaa
jak kto woli :)

Gość a na facetów też to działa?
sam bym sobie cycuszki wyhodował i od bab się uniezależnił

Gość maaagdaleeenaaaaa
watpie, ale nikt nie zabroni Ci probowac :))

Gość er 4 3
Skoro są spuchniete to raczej nie urosły prawda? ja takie obolałe i większe miałam w ciązy, wiec uważaj....może twoja radość jest przedwczesna///

Gość wrwterwty678
na pewno nie jest to trwałe. wymiętosiłas, to ci spuchły.. chociaż ja nie rozumiem jak to niby może dzialać, bo mi od takiego miętoszenia maleją- woda czy tam limfa odpływa z tkanek i tyle z tego..